Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: reverend horton heat Songtekst: wiggle stick

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: reverend horton heat - wiggle stick ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wiggle stick? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van reverend horton heat! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van reverend horton heat en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wiggle stick .

Origineel

I got a wiggle stick, momma. And you'll like it a lot. I got a wiggle stick, momma. And you'll like it a lot. When I start to shake baby what I got. You start to shake it with me honey. Things get hot. I got a whammy bar, momma. And it's just your size. I got a whammy bar, momma. And it's just your size. When your knees start to sqeeze. And you open your eyes. My whammy bar shakes and it satisfies. I got a viberator nob. Let me flick your switch. I got a viberator nob. Let me flick your switch. When your knees start to sqeeze. And your lip starts to twitch. My viberator nob's gonna' scratch that itch. (Yeah scratch it baby!. Scratch it. Scratch it. Yeah!). I got a wiggle stick, momma. A wiggle stick, momma. I got a wiggle stick, momma. I got a wiggle stick, momma. When I start to shake baby what I got. You start to shake it with me honey. Things get hot

 

Vertaling

Ik heb een wiebelstokje, mamma. En je zult het heel leuk vinden. Ik heb een wiebelstokje, mama. En je zult het heel leuk vinden. Als ik begin te schudden baby wat ik heb. Je begint te schudden met mij, schatje. Dingen worden heet. Ik heb een whammy bar, mama. En het is precies jouw maat. Ik heb een whammy bar, mama. En het is precies jouw maat. Wanneer je knieën beginnen te knijpen. En je je ogen open doet. Mijn whammy bar schudt en het voldoet. Ik heb een viberator knop. Laat me je schakelaar omzetten. Ik heb een viberator knop. Laat me je schakelaar omzetten. Wanneer je knieën beginnen te schokken. En je lip begint te trillen. Mijn viberator knop gaat die jeuk krabben. (Ja, krab het schatje!. Krab het. Krab het. Ja!). Ik heb een wiebelstokje, mama. Een wiebelstokje, mama. Ik heb een wiebelstokje, mama. Ik heb een wiebelstokje, mama. Als ik begin te schudden baby wat ik heb. Je begint te schudden met mij, schatje. Dingen worden heet