Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: revolver Songtekst: lo que me hace feliz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: revolver - lo que me hace feliz ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lo que me hace feliz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van revolver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van revolver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lo que me hace feliz .

Origineel

Yo que quiero ser lo que no soy en este momento De partir, salta en pedazos mi valor Cara o cruz moneda al viento suena el estruendo De un silencio envuelto en tanto que decir Lo que me hace feliz, me hace suplicar No te olvides de mi al otro lado del mar Lo que me hace feliz, me hace suplicar No te olvides de mi al otro lado del mar Sé que la memoria mata y yo elijo lo peor Viviré en un laberinto de recuerdos Me haré un lecho de esperanza donde duerma la razón Hasta ver mis ojos en sus ojos negros Aire para mis pulmones con sabor a otro país Tierra desacostumbrada a mi alma Luna nueva luna extraña que mis ojos niegan ver Lloraré mi suerte incierta todo cambia Lo que me hace feliz, me hace suplicar No te olvides de mi al otro lado del mar Lo que me hace feliz, me hace suplicar No te olvides de mi al otro lado del mar

 

Vertaling

Ik die wil zijn wat ik op dit moment niet ben Om te vertrekken, mijn moed springt in stukken Kop of munt munt aan de wind klinkt het gebrul Van een stilte gewikkeld in zoveel te zeggen Wat me gelukkig maakt, doet me smeken Vergeet me niet aan de andere kant van de zee Wat me gelukkig maakt, doet me smeken Vergeet me niet aan de overkant van de zee Ik weet dat het geheugen dodelijk is en ik kies voor het ergste. Ik zal leven in een labyrint van herinneringen Ik zal mezelf een bed van hoop maken waar de rede slaapt Tot ik mijn ogen in haar zwarte ogen zie Lucht voor mijn longen met een voorproefje van een ander land Aarde onwennig voor mijn ziel Nieuwe maan vreemde maan die mijn ogen weigeren te zien Ik zal rouwen om mijn onzekere lot alles verandert Wat me gelukkig maakt, doet me smeken Vergeet me niet aan de overkant van de zee Wat me gelukkig maakt, doet me pleiten Vergeet me niet aan de overkant van de zee