Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: revolver Songtekst: no me hace falta más

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: revolver - no me hace falta más ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no me hace falta más? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van revolver! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van revolver en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no me hace falta más .

Origineel

Hey, tomemos algo, dejemos la vida pasar Bebamos algo mientras vemos cómo el día se va Sabes mujer, me siento bien eso es difícil en mí No me hace falta más que tú y tu sombra No me hace falta más Que inventarme caminos bajo tu ropa Hey, te diré algo, me alegro de llegar hasta aquí Escucha algo, lo haría una y mil veces más No salió mal el apostar Dijimos "yo no me lo quiero perder" No me hace falta mas que tú y tu sombra No me hace falta más Que inventarme caminos bajo tu ropa No me hace falta más si hay otra vida No me hace falta más Saber que tengo alguien con quien vivirla Sabes mujer, me siento bien y eso es difícil en mí No salió mal el apostar Dijimos "yo no me lo quiero perder" No me hace falta más que tú y tu sonrisa...

 

Vertaling

Hé, laten we wat drinken, laten we het leven aan ons voorbij laten gaan Laten we wat drinken terwijl we de dag voorbij zien gaan Weet je vrouw, ik voel me goed dat is moeilijk voor mij Ik heb niets anders nodig dan jou en je schaduw. Ik heb niets anders nodig dan jou en je schaduw. Dan om manieren te verzinnen onder je kleren Hé, ik zal je iets vertellen, ik ben blij dat ik zover gekomen ben Luister naar iets, ik zou het duizend keer meer doen Het kwam er niet verkeerd uit om te wedden We zeiden: "Ik wil het niet missen" Ik heb niets anders nodig dan jou en je schaduw. Ik heb niets anders nodig dan jou en je schaduw. Ik heb niet meer nodig dan jou en je schaduw. Ik heb niet meer nodig als er een ander leven is Ik heb niet meer nodig Te weten dat ik iemand heb om het mee te beleven Weet je vrouw, ik voel me goed en dat is moeilijk voor mij Het ging niet verkeerd om te wedden We zeiden "Ik wil het niet missen". Ik heb niet meer nodig dan jou en je glimlach...