Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rex orange county Songtekst: green eyes, pt. ii

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rex orange county - green eyes, pt. ii ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van green eyes, pt. ii? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rex orange county! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rex orange county en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals green eyes, pt. ii .

Origineel

[Verse 1] And I can still see the eyes His brown eyes He was looking deeper into me than I would've liked Nah I don't have any change on me man, I'm sorry Could've made a contribution And I can still see the eyes Her green eyes She was busy with her friends But I wanted her to notice me, like Yo, how are you? Yeah nah, I've never been more content Could've told her the truth And I can still see the eyes The red eyes of those around me They like doing it And wish to grow into the shoes of their idols What nah nah it's cool man It's really, it's not me but Thanks anyway Could've had a fun night And I can still see the eyes His brown eyes He was looking deeper into me than I would've liked And I don't have any change on me man, I'm sorry [Verse 2] But I should've given him the coins in my pockets Could've stopped and opened my wallet Could've done what's right because he wants it But who doesn't want it See money is the only motive But money is a sin and I loath it The reason we're waiting for something The only reason why people are hungry, child People are hungry now Money, the reason that we can't make money The reason why a prick is running the country No matter when you hear this note There's always gonna be a prick running this country But you better get your votes in (Let's get your votes in) Best get your votes in Because- They know best [Instrumental Breakdown]

 

Vertaling

[Verse 1] En ik kan nog steeds de ogen zien. Zijn bruine ogen. Hij keek dieper in me dan ik had gewild Nah ik heb geen wisselgeld bij me man, het spijt me Could've been made a contribution En ik kan nog steeds de ogen zien Haar groene ogen. Ze was druk bezig met haar vrienden. But I wanted her to notice me, like Yo, hoe gaat het met je? Ja nah, ik ben nog nooit zo tevreden geweest Could've told her the truth And I can still see the eyes De rode ogen van degenen om me heen Ze doen het graag En willen in de schoenen van hun idolen groeien Wat nah nah het is cool man Het is echt, ik ben het niet maar... Toch bedankt. We hadden een leuke avond kunnen hebben. And I can still see the eyes His brown eyes He was looking deeper into me than I would've liked And I don't have any change on me man, I'm sorry [Verse 2] But I should've given him the coins in my pockets Could've stopped and opened my wallet Ik had kunnen doen wat juist is, want hij wil het But who doesn't want it Zie je, geld is het enige motief Maar geld is een zonde en ik verafschuw het De reden waarom we op iets wachten. De enige reden waarom mensen honger hebben, kind Mensen hebben nu honger Geld, de reden dat we geen geld kunnen verdienen. De reden waarom een eikel het land regeert Het maakt niet uit wanneer je deze noot hoort Er zal altijd een eikel zijn die dit land regeert. Maar je kunt maar beter je stem uitbrengen (Breng je stem uit) Breng je stem uit Omdat- Zij weten het het beste [Instrumental Breakdown]