Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricardo e joao fernando Songtekst: fala tchau pra mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricardo e joao fernando - fala tchau pra mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fala tchau pra mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricardo e joao fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricardo e joao fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fala tchau pra mim .

Origineel

Já sofri demais por esse amor. O meu sonho se transformou em pesadelo. Você acabou com a minha vida. Fiquei num labirinto sem saída. Brincou, abusou, não me deu valor. Agora fala tchau pra mim .. Pode ajoelhar, pode rezar. Pode me pedir e implorar. Meu amor de volta. Pode ajoelhar, pode rezar. Pode me pedir e implorar. Que eu não abro a porta do meu coração.(2x)

 

Vertaling

Ik heb te veel geleden voor deze liefde. Mijn droom is veranderd in een nachtmerrie. Je hebt mijn leven beëindigd. Ik zat in een doolhof zonder uitweg. Je speelde met me, je misbruikte me, je waardeerde me niet. Zeg nu gedag tegen me... Je kunt knielen, je kunt bidden. Je kunt smeken en pleiten. Mijn liefde terug Je kunt knielen, je kunt bidden Je kunt smeken en pleiten Dat ik de deur van mijn hart niet zal openen.(2x)