Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricardo e joao fernando Songtekst: gosto de café amargo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricardo e joao fernando - gosto de café amargo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van gosto de café amargo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricardo e joao fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricardo e joao fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals gosto de café amargo .

Origineel

Anoiteceu a lua brilhou. Castelo de areia que eu fiz pra ela. A onda levou. Amanheceu a praia deserta. Eu briguei com ela a saudade dela. É um nó que aperta. Solidão tem gosto de café amargo. Pedaço de vidro quebrado. Ferindo meu coração. Solidão é vento que vira canoa. E afasta de minha pessoa. Que eu amo de paixão. A falta dela me faz chorar. A falta dela me faz gritar. A falta dela me faz pedir socorro por coração

 

Vertaling

De avond viel en de maan scheen. Zandkasteel dat ik voor haar gemaakt heb. De golf nam het weg. Het verlaten strand daagde op. Ik vocht met haar het verlangen naar haar. Het is een knoop die verstrakt. Eenzaamheid smaakt naar bittere koffie. Stuk gebroken glas. Mijn hart verwonden. Eenzaamheid is wind die kano doet draaien E afastaste de minha pessoa. Que eu amo de paixão. Het gemis van haar maakt me aan het huilen. Het gemis van haar maakt me aan het schreeuwen. Het gemis van haar doet me uit het hoofd om hulp vragen