Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricardo e joao fernando Songtekst: segunda feira passa

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricardo e joao fernando - segunda feira passa ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van segunda feira passa? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricardo e joao fernando! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricardo e joao fernando en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals segunda feira passa .

Origineel

Oh oh oh. Meu coração tá open, minha boca tá vip. No camarote do amor tô livre. Já sofri de amor, hoje sofro de ressaca. Sexta, sábado e domingo, segunda-feira passa. Passa, passa, segunda-feira passa, passa, passa!. E mais um fim de semana chegou. Não fico em casa nem a pau. Eu vou fazer o carnaval. Vou ligar meu trio elétrico. Vou botar pra ferver. Beber, chega mais pra ver. Mulherada de primeira tem. Cachaça na geladeira tem. Meu coração tá open, minha boca tá vip. No camarote do amor tô livre. Já sofri de amor, hoje sofro de ressaca. Sexta, sábado e domingo, segunda-feira passa. Passa, passa, segunda-feira passa, passa, passa!

 

Vertaling

Oh oh oh. Mijn hart is open, mijn mond is vip. In de liefdesdoos ben ik vrij. Ik heb geleden onder de liefde, vandaag lijd ik onder de kater. Vrijdag, zaterdag en zondag, maandag gaat voorbij. Het gaat, het gaat, maandag gaat, het gaat, het gaat! En nog een weekend aangekomen. Ik blijf echt niet thuis. Ik ga het carnaval doen. Ik ga mijn trio elétrico aanzetten. Vou botar pra ferver. Ik ga drinken, ik ga meer zien. Ik ga drinken, ik ga drinken, ik ga drinken. Er staat cachaça in de koelkast. Mijn hart is open, mijn mond is vip. In de doos van de liefde ben ik vrij. Ik heb geleden onder de liefde, vandaag lijd ik onder de kater. Vrijdag, zaterdag en zondag, maandag gaat voorbij. Het gaat, het gaat, maandag gaat, het gaat, het gaat!