Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: richard & linda thompson Songtekst: georgie on a spree

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: richard & linda thompson - georgie on a spree ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van georgie on a spree? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van richard & linda thompson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van richard & linda thompson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals georgie on a spree .

Origineel

Thompson Me Mammy told me "Isabel, now don't stay out too late One day they'll throw you out of school, so get yourself a steady date" But Georgie meets me every night, we go out and we have a bite Eyes of blue, and money too, he's rattling the garden gate And I can hardly wait When Georgie's on a spree All the girls are jealous of me 'Cause I'm the one he spends his money on We spend it one, two, three Driving in his Chevrolet, I'm perfect company He's the king and I'm his queen When Georgie's on a spree We don't see bad company, we mix it with the best Rubbing shoulders with the rich and no time for the rest When I see something that I need, my Georgie buys the street for me And when we're tired of the Ritz he's got a little nest Where I put him to the test When Georgie's on a spree All the girls are jealous of me 'Cause I'm the one he spends his money on We spend it one, two, three Driving in his Chevrolet, I'm perfect company He's the king and I'm his queen When Georgie's on a spree One day Georgie hung his head and sadly he did say "Little girl, I'm leaving you, I have to go away But I'll be back in a week or two and I'll be thinking just of you Sit beside your telephone until that lucky day When I come home to stay" When Georgie's on a spree All the girls are jealous of me 'Cause I'm the one he spends his money on We spend it one, two, three Driving in his Chevrolet, I'm perfect company He's the king and I'm his queen When Georgie's on a spree

 

Vertaling

Thompson Mijn moeder zei tegen me: Isabel, blijf niet te laat weg. Op een dag gooien ze je van school, dus zoek een vaste date. Maar Georgie ontmoet me elke avond, we gaan uit en we eten wat Blauwe ogen, en ook geld, hij rammelt aan het tuinhek En ik kan bijna niet wachten When Georgie's on a spree Alle meisjes zijn jaloers op mij Want ik ben degene aan wie hij zijn geld uitgeeft We geven het uit, een, twee, drie Rijdend in zijn Chevrolet, ben ik perfect gezelschap Hij is de koning en ik ben zijn koningin When Georgie's on a spree We zien geen slecht gezelschap, we mixen het met de beste Rubbing shoulders with the rich and no time for the rest Als ik iets zie dat ik nodig heb, koopt mijn Georgie de straat voor me En als we moe zijn van de Ritz heeft hij een klein nest Waar ik hem op de proef stel When Georgie's on a spree Alle meisjes zijn jaloers op mij 'Cause I'm the one he spends his money on We geven het uit, een, twee, drie Rijdend in zijn Chevrolet, ben ik perfect gezelschap Hij is de koning en ik ben zijn koningin When Georgie's on a spree Op een dag hing Georgie zijn hoofd op en zei verdrietig "Kleine meid, ik verlaat je, ik moet weg Maar ik ben over een week of twee terug en dan denk ik alleen maar aan jou Ga naast je telefoon zitten tot die gelukkige dag Wanneer ik thuis kom om te blijven. When Georgie's on a spree Zijn alle meisjes jaloers op mij 'Cause I'm the one he spends his money on We geven het uit, een, twee, drie Rijdend in zijn Chevrolet, ben ik perfect gezelschap Hij is de koning en ik ben zijn koningin When Georgie's on a spree