Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: richard olsen Songtekst: smack dab in the middle

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: richard olsen - smack dab in the middle ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van smack dab in the middle? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van richard olsen! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van richard olsen en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals smack dab in the middle .

Origineel

Pick me a town in any clime Where people like a rockin time And stay awake both day and night Till everybody's feelin good an' right Then throw me (smack dab in the middle) I wanna be (smack dab in the middle) Ahhhhh, smack dab in the middle, boys now So I can rock and roll to satisfy my soul Ten Cadillacs, a diamond mill Ten suits of clothes to dress to kill A ten room house, some Bar B Q And fifty chicks not over twenty-two Then throw me (smack dab in the middle) Oh, I wanna be (smack dab in the middle) Ahhhhh, now boys you can see why I wanna be smack dab in the middle now So I can rock and roll to satisfy my soul One hundred beds with chorus girls A street that's paved with natural pearls A wagon load of bonds and stocks Then open up the door at Fort Knox Then throw me (smack dab in the middle) I wanna be (smack dab in the middle) Ahhhhh, now listen boys throw me Smack dab in the middle right now So Ray can rock and roll to satisfy his soul That's all right! A lot of bread and gangs of meat Oodles of butter and somethin sweet Gallons of coffee to wash it down Bicarbonated soda by the pound Then throw me (smack dab in the middle) I picture it (smack dab in the middle) Ah, throw me now, smack dab in the middle right now So I can rock and roll to satisfy my soul Alright!

 

Vertaling

Kies me een stad in elk klimaat Waar mensen van een rockende tijd houden En dag en nacht wakker blijven Tot iedereen zich goed en goed voelt Gooi me dan in het midden I wanna be (smack dab in the middle) Ahhhhh, smack dab in het midden, jongens nu Zodat ik kan rocken en rollen om mijn ziel te bevredigen Tien Cadillacs, een diamanten molen Ten suits of clothes to dress to kill Een tien kamer huis, wat Bar B Q En vijftig meiden niet ouder dan tweeëntwintig Gooi me dan in het midden Oh, ik wil in het midden zijn Ahhhhh, nu jongens kunnen jullie zien waarom I wanna be smack dab in the middle now Zodat ik kan rocken en rollen om mijn ziel te bevredigen Honderd bedden met koormeisjes Een straat die geplaveid is met natuurlijke parels Een wagen vol met obligaties en aandelen Open dan de deur van Fort Knox Gooi me dan in het midden I wanna be (smack dab in the middle) Ahhhhh, luister jongens gooi me Smack dab in the middle right now Zodat Ray kan rocken en rollen om zijn ziel te bevredigen Zo is het goed. Veel brood en bendes vlees Een hoop boter en iets zoets liters koffie om het door te spoelen Zuiveringszout per pond Gooi mij dan maar in het midden Ik stel het me voor (smack dab in het midden) Ah, gooi me nu, schar in het midden, nu So I can rock and roll to satisfy my soul Oké!