Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: richard page Songtekst: a simple life

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: richard page - a simple life ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van a simple life? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van richard page! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van richard page en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals a simple life .

Origineel

Show me the magic I must have lost it somewhere In my dreams, so far away I turn around Everything's changing but me Where is the soul in my song Once there was heaven in my eyes Whatever happened to those skies Somebody show me how to get back To a simple life Out of the blue Temptation's all around me Train came along, and I got on board Danced with the darkness Skies were the limit But it's such a long way to fall Once there was heaven in my eyes Whatever happened to those skies Somebody show me how to get back To a simple life I've done my time in paradise I tried it all maybe once or twice To a simple life Stars keep me goin' And the moon is there to light my way I need to go where my heart is free Lookin' for the way back Hopin' to get back to me Once there was heaven in my eyes Whatever happened to those skies Somebody show me how to get back To a simple life

 

Vertaling

Toon me de magie Ik moet het ergens verloren zijn In mijn dromen, zo ver weg draai ik me om Alles verandert behalve ik Waar is de ziel in mijn lied Eens was er een hemel in mijn ogen Wat is er met die hemel gebeurd? Laat iemand me zien hoe ik terug kan Naar een simpel leven Out of the blue De verleiding is overal om me heen De trein kwam langs, en ik stapte in Danste met de duisternis De hemel was de limiet But it's such a long way to fall Eens was er hemel in mijn ogen Wat is er met die hemel gebeurd? Laat iemand me zien hoe ik terug kan Naar een simpel leven Ik heb mijn tijd in het paradijs uitgezeten Ik heb het allemaal geprobeerd, misschien één of twee keer Op een eenvoudig leven Stars keep me goin' En de maan is er om mijn weg te verlichten Ik moet gaan waar mijn hart vrij is Lookin' for the way back Hopin' to get back to me Eens was er hemel in mijn ogen Wat is er met die hemel gebeurd? Somebody show me how to get back Naar een simpel leven