Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: richard palmer Songtekst: wave on wave

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: richard palmer - wave on wave ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van wave on wave? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van richard palmer! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van richard palmer en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals wave on wave .

Origineel

Mile upon mile, got no direction. We're all playin' the same game. We're all lookin' for redemption. Just to pray, to say the name. So caught up now in pretendin' That what we're seekin' is the truth. I'm just lookin' for a happy endin'. All I'm lookin' for is you. You came upon me, wave on wave. You're the reason I'm still here, yeah. Am I the one you were sent to save? You came upon me, wave on wave. I wandered out into the water, An' I thought that I might drown. I don't know what I was after, Just know I was goin' down. And that's when she found me. Not afraid anymore. She said: "You know, I always had you, baby. "Just waitin' for you to find what you were lookin' for." You came upon me, wave on wave. You're the reason I'm still here, yeah. Am I the one you were sent to save? You came upon me, wave on wave. Wave on wave. Wave on wave. You came upon me, wave on wave. You're the reason I'm still here, yeah. Am I the one you were sent to save? You came upon me, wave on wave. The clouds broke and the angels cried: "You ain't gotta wipe the floor." That's why it put me in your hands. When it came upon me wave on wave. You came upon me, wave on wave. You're the reason I'm still here, yeah. Am I the one you were sent to save? You came upon me, wave on wave. To fade. You came upon me, wave on wave. You're the reason I'm still here, yeah. Am I the one you were sent to save? You came upon me, wave on wave.

 

Vertaling

Kilometer na kilometer, zonder richting. We spelen allemaal hetzelfde spel. We zoeken allemaal naar verlossing. Alleen maar om te bidden, om de naam te zeggen. Zo gevangen nu in doen alsof Dat wat we zoeken de waarheid is. Ik ben gewoon op zoek naar een happy end. Alles wat ik zoek ben jij. Je kwam naar me toe, golf op golf. Jij bent de reden dat ik nog steeds hier ben, ja. Ben ik degene die je moest redden? Je kwam naar me toe, golf op golf. Ik dwaalde af in het water, en ik dacht dat ik zou verdrinken. Ik weet niet waar ik op uit was, Ik weet alleen dat ik naar beneden ging. En dat is wanneer ze me vond. Niet bang meer. Ze zei: "Weet je, ik heb je altijd gehad, baby. "Ik wachtte gewoon tot je vond wat je zocht." Je kwam naar me toe, golf op golf. Jij bent de reden dat ik nog steeds hier ben, ja. Ben ik degene die je moest redden? Je kwam naar me toe, golf op golf. Golf op golf. Golf op golf. Je kwam op me af, golf op golf. Jij bent de reden dat ik nog steeds hier ben, ja. Ben ik degene die je moest redden? Je kwam op me af, golf op golf. De wolken braken en de engelen huilden: "Je hoeft de vloer niet aan te vegen." Dat is waarom het mij in uw handen legde. Toen het over mij kwam, golf op golf. Jij kwam op me af, golf op golf. Jij bent de reden dat ik nog steeds hier ben, ja. Ben ik degene die je moest redden? Je kwam op me af, golf op golf. Om te vervagen. Je kwam op me af, golf op golf. Jij bent de reden dat ik nog steeds hier ben, ja. Ben ik degene die je moest redden? Je kwam op me af, golf op golf.