Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: richard rodgers Songtekst: it might as well be spring

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: richard rodgers - it might as well be spring ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van it might as well be spring? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van richard rodgers! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van richard rodgers en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals it might as well be spring .

Origineel

I'm as restless as a willow in a windstorm I'm as jumpy as a puppet on a string I'd say that I had spring fever But I know it isn't spring I am starry-eyed and vaguely discontented Like a nightingale without a song to sing Oh, why should I have Spring fever When it isn't even spring? I keep wishing I were somewhere else Walking down a strange new street Hearing words that I have never heard From a girl I've yet to meet I'm as busy as a spider spinning daydreams I'm as giddy as a baby on a swing I haven't seen a crocus or a rosebud or a robin on the wing But I feel so gay in a melancholy way That it might as well be spring It might as well be spring

 

Vertaling

Ik ben zo rusteloos als een wilg in een windstorm Ik ben zo springerig als een marionet aan een touwtje Ik zou zeggen dat ik lentekriebels heb Maar ik weet dat het geen lente is Ik ben star-eyed en vaag ontevreden Als een nachtegaal die geen lied zingt Oh, waarom zou ik lentekriebels hebben Als het niet eens lente is? Ik blijf wensen dat ik ergens anders was Lopend door een vreemde nieuwe straat Woorden horend die ik nog nooit gehoord heb Van een meisje dat ik nog moet ontmoeten Ik ben zo druk als een spin die dagdromen spint Ik ben zo duizelig als een baby op een schommel ik heb nog geen krokus of rozenknop gezien of een roodborstje op de vleugel Maar ik voel me zo vrolijk op een melancholische manier Dat het net zo goed lente kan zijn Het zou net zo goed lente kunnen zijn