Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: richard smallwood Songtekst: thank you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: richard smallwood - thank you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thank you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van richard smallwood! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van richard smallwood en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thank you .

Origineel

For the many times I've fallen yet you forgave me Thank you, Lord I thank ya For unmerited favor, and your brand new mercies Thank you, How I thank you For waken me up this morning For letting me see one more dawning Thank you, Lord I thank you I thank you lord For life, health, and strength For food and for shelter Thank you Lord I thank you If I had ten thousand tongues It just wouldn't be enough to say Thank you, Hoe I thank you For waken me up this morning For letting me see one more dawning Thank you, Lord I thank you I thank you lord (For savin') For savin' my soul (and makin') For makin' me whole

 

Vertaling

Voor de vele keren dat ik gevallen ben toch heeft U mij vergeven Dank U, Heer ik dank U Voor uw onverdiende gunst, en uw gloednieuwe barmhartigheden Dank U, hoe ik U dank dat U mij vanmorgen wakker hebt gemaakt Om me nog een dageraad te laten zien Dank u, Heer ik dank u Ik dank U Heer Voor leven, gezondheid en kracht Voor voedsel en onderdak Dank U Heer ik dank U Als ik tienduizend tongen had Het zou gewoon niet genoeg zijn om te zeggen Dank U, Hoe ik U dank dat U me vanmorgen wakker hebt gemaakt Voor het me laten zien van nog een dageraad Dank u, Heer, ik dank u I thank you lord (Voor het redden) Voor het redden van mijn ziel (and makin') For makin' me whole