Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: richard thompson Songtekst: watch me go

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: richard thompson - watch me go ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van watch me go? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van richard thompson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van richard thompson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals watch me go .

Origineel

One day the monkey jumps aboard, one day the black dog gets you. One Day the demons write your name in blood upon a ledger. But see the sun is shining as I step down on the pike. So pretty in my uniform of anti-look-alike. And goodbye halls of academe, I never could respect you. And loved ones, I’ll say fare you well, I surely will neglect you.. Watch Me Go. Into the wide blue yonder. Watch Me Go. Like a human cannonball. Watch Me Go. With a mighty peal of thunder. And I’ll keep shouting till they lay me low. If it wasn’t for Dalwhinnie and all his reckless crew. I never would have learned to shake my fist and hullabaloo. If it wasn’t for the company I’d be talking to myself. Inside a padded 8 by 12, all on the National Health. And friends and kind relations, I’ll be writing very soon. The next time that you see me I’ll be halfway to the moon. Thank you dear Professor, for refocusing our eyes. And thank you Captain Sensible, so eloquent and wise. And Fotherington-Thomas, now you’re singing with the choir. But you gave us beef when we had none, of wood and string and wire. And for those who choose the twisty road, prefer it to the straight. Let joy beat out old misery, as love will conquer hate

 

Vertaling

Op een dag springt de aap aan boord, op een dag pakt de zwarte hond je. Op een dag schrijven de demonen je naam in bloed op een grootboek. Maar zie, de zon schijnt als ik op de snoek stap. Zo mooi in mijn uniform van anti-look-alike. En vaarwel zalen van de academie, ik heb je nooit kunnen respecteren. En geliefden, ik zeg vaarwel, ik zal jullie zeker verwaarlozen... Kijk hoe ik ga. In de wijde blauwe ruimte. Kijk hoe ik ga. Als een menselijke kanonskogel. Kijk me gaan. Met een machtige donderspeech. En ik zal blijven schreeuwen tot ze me neerleggen. Als het niet voor Dalwhinnie was en zijn roekeloze bemanning. Ik zou nooit geleerd hebben te schudden met mijn vuist en hullabaloo. Als het niet voor het bedrijf was, zou ik tegen mezelf praten. In een gewatteerde 8 bij 12, allemaal op de Nationale Gezondheid. En vrienden en aardige relaties, ik zal zeer binnenkort schrijven. De volgende keer dat jullie me zien ben ik al halverwege de maan. Dank u, beste professor, dat u onze ogen weer op scherp hebt gezet. En dank u Kapitein Sensible, zo welsprekend en wijs. En Fotherington-Thomas, nu zingt u met het koor. Maar u gaf ons rundvlees toen we dat niet hadden, van hout en touw en draad. En voor hen die de bochtige weg kiezen, verkies die boven de rechte. Laat vreugde oude ellende verslaan, zoals liefde haat zal overwinnen