Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: richard whiteman Songtekst: in the still of the night

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: richard whiteman - in the still of the night ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van in the still of the night? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van richard whiteman! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van richard whiteman en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals in the still of the night .

Origineel

In the still of the night As I gaze out of my window At the moon in it's flight My thoughts all stray, stray to you In the still of the night While the world lies in slumber Oh the times without number When I say to you Do you love me Just like I love you Are you my life to be That dream come true Or will this dream of mine Will it fade way out of sight Just like that moon growing dim Way out on the rim of the hill In the still of the night

 

Vertaling

In de stilte van de nacht Als ik uit mijn raam staar Naar de maan in haar vlucht dwalen mijn gedachten af, dwalen af naar jou In de stilte van de nacht Terwijl de wereld in sluimer ligt Oh de tijden zonder nummer Als ik tegen je zeg Hou je van mij Net zoals ik van jou hou Ben jij mijn leven dat zal zijn Die droom die uitkomt Of zal deze droom van mij Uit het zicht verdwijnen Net als de maan die schemerig wordt Ver weg op de rand van de heuvel In de stilte van de nacht