Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick e renner Songtekst: calundu

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick e renner - calundu ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van calundu? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick e renner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick e renner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals calundu .

Origineel

Quero o que você quiser eu quero se arruma que eu. espero. Só não vamos dar bandeira. Quero ver você se balançar, se rebolar se requebrar. Se remexer nessa zoeira. Quero te prender no meu abraço te sentir no meu. amasso. Te beijar a noite inteira. Bota pra quebrar joga pra lá joga pra cá deixa rolar. Vai começar a brincadeira. Uh, uh, uh a galera tá de fogo tá dançando o calundu. 4x. Solo. Esse calundu é uma dança todo mundo se embalança. Ninguém quer ficar parado. Quando escuto o pique do repique não tem esse que não. fique. Totalmente dominado. Solta essa cintura que loucura que no pé ninguém. segura. Essa mina manda ver. Rebola feito mola não descola to na fita to na cola. To doidinho por você. Uh, uh, uh a galera tá de fogo tá dançando o calundu. 4x

 

Vertaling

Ik wil wat jij wilt, ik wil het zodat ik het kan krijgen. Ik zal wachten. Laten we er gewoon geen groot probleem van maken. Ik wil je zien wiebelen, wiebelen, wiebelen. Ik wil je zien shake it up, shake it up, shake it up Ik wil je in mijn armen houden, je in mijn armen voelen. Kus je de hele nacht lang Ik ga het afbreken, speel het af, laat het rollen. Laat de pret beginnen Uh, uh, uh, de jongens staan in vuur en vlam, ze dansen de calundu. 4x. Solo. Deze calundu is een dans, iedereen swingt. Niemand wil stilstaan. Als ik de ricochet hoor, is er niemand die niet wil blijven. Helemaal gedomineerd. Laat die taille los, dat is gek. Dit meisje is de beste. Rolt als een veer die niet wil opstijgen. Ik zit aan de tape, ik zit aan de lijm. Ik ben gek op je. Uh, uh, uh, uh, de jongens staan in vuur en vlam, ze dansen de calundu. 4x