Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick e renner Songtekst: happy end (part. frejat)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick e renner - happy end (part. frejat) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van happy end (part. frejat)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick e renner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick e renner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals happy end (part. frejat) .

Origineel

Seu desejo é uma ordem. Faço o que você quer. Tô fechado contigo. Venha o que vier. Mas pra ser seu amigo. Assim quase irmão. Vou falar bem sincero. Isso não quero não. Fico numa boa. Quando estou com você. Então me perdoa. Mas eu vou lhe dizer. Você não imagina. Que um dia eu sei. Você vai ser minha menina. E a nossa história no fim. Vai ter um happy end. Você foi feita pra mim. O seu olhar me prende. É assim todo dia. Desde quando eu te vi. Foi só alegria. Acho que renasci. Tanta guerra no mundo. Aquecimento global. Não te esqueço um segundo. Não me leve a mal. Eu posso parecer um exagerado. Mas só acontece quando fico do seu lado. Embriagado de amor. Embriagado de amor. E aquela luz acende. Vê se você me entende. E se eu ligar me atende. Pra passar um weekend. E ter um happy end

 

Vertaling

Uw wens is mijn bevel. Ik zal doen wat je wilt. Ik ben gesloten met jou. Wat er ook gebeurt. Maar om je vriend te zijn. Ik ben bijna als een broer. Ik zal eerlijk zijn. Dat wil ik niet. Ik ben cool. Als ik bij jou ben. Vergeef me dan. Maar ik zal je vertellen. Je kunt het je niet voorstellen. Dat ik het op een dag weet. Je zult mijn meisje zijn. En ons verhaal op het einde. Zal een gelukkig einde hebben. Je bent voor mij gemaakt De blik in je ogen houdt me vast. Het is elke dag zo. Sinds ik jou zag. Het is niets dan vreugde. Ik denk dat ik herboren ben. Zoveel oorlog in de wereld. Opwarming van de aarde. Ik vergeet je geen seconde. Begrijp me niet verkeerd. Ik lijk misschien een uitslover. Maar het gebeurt alleen als ik aan je zijde sta. Dronken van de liefde. Dronken van de liefde. En dat licht gaat aan. Kijk of je me begrijpt. En als ik bel, neem je de telefoon op. Om een weekend door te brengen. En een gelukkig einde hebben