Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick e renner Songtekst: meu anjo mau

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick e renner - meu anjo mau ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meu anjo mau? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick e renner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick e renner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meu anjo mau .

Origineel

Vai amanhecer. E eu acordado. Louco pra te ver. Estou apaixonado. Onde está você. Porque não responde. Coração quer saber. Aonde se esconde. Vê se me liga. Vê se dá um sinal. Salva minha vida. Meu anjo mau. Vai passando o tempo. Mas meu coração. Faz seu próprio tempo. O tempo da paixão. E diz que não vai. Deixar de amar você. E por esse amor. Não vai parar de bater. Vê se me liga. Vê se dá um sinal. Salva minha vida. Meu anjo mau. Vai anoitecer. E a escuridão. Fala de você. Minha solidão. E a noite sozinho. Com meu violão. Imploro carinho. Faço uma canção. Vê se me liga. Vê se dá um sinal. Salva minha vida. Meu anjo mau

 

Vertaling

Het wordt dageraad. En ik ben wakker. Gek om je te zien. Ik ben verliefd. Waar ben je? Waarom antwoord je niet? Het hart wil het weten. waar verstop je je. Bel me. Geef me een teken. Red mijn leven. Mijn slechte engel. De tijd gaat voorbij. Maar mijn hart. Het maakt zijn eigen tijd. De tijd van passie. En het zegt dat het niet Stop met van je te houden En voor die liefde Het zal niet stoppen met slaan. Zorg ervoor dat je me belt. Geef me een teken. Red mijn leven. Mijn slechte engel. Het wordt donker. En de duisternis. Het spreekt over jou. Mijn eenzaamheid. En de nacht alleen. Met mijn gitaar. Imploro carinho. Ik maak een liedje. Kijk of je me belt. Geef me een teken. Red mijn leven. Mijn slechte engel