Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick e renner Songtekst: mulher dificil

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick e renner - mulher dificil ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van mulher dificil? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick e renner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick e renner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals mulher dificil .

Origineel

Meu peito tá machucado. Meu coração tá ferido. Tô morrendo apaixonado. Mas meu amor é bandido. Ela é comprometida. Já tem dono o seu carinho. Assim estou condenado. A gostar, e amar sozinho. Sou mais um homem querendo. Amando a mulher errada. Enchendo a cara e vivendo. Uma paixão complicada. Mas quando mais difícil. Mais gostosa ela se faz. E quanto mais eu sofro. Mais meu coração quer mais. Parece que essa guerra. Pro meu coração é paz. Que mulher difícil. Paixão arribada. Ela faz de mim. O que quer fazer. E me obriga assim. Chorar e beber. E o pior é que eu não sei viver. Longe desse olhar. Que nunca vai ser meu. . Que mulher difícil. Que coisa de louco. Enquanto eu gostar dessa bandida. E solidão desfeito em bebida. É que se rezo na minha vida. Que quer saber. Tou achando é pouco

 

Vertaling

Mijn borst is gekneusd. Mijn hart is gewond. Ik sterf van liefde. Maar mijn liefde is een bandiet. Ze is verloofd. Haar genegenheid is al bezit. Dus ik ben verdoemd Om lief te hebben en alleen lief te hebben. Ik ben gewoon een man die Van de verkeerde vrouw houden Mijn gezicht vullen en leven. Een gecompliceerde passie. Maar hoe moeilijker het wordt. Hoe heter het wordt. En hoe meer ik lijd. Hoe meer mijn hart meer wil. Het lijkt erop dat deze oorlog. Voor mijn hart is er vrede. Wat een moeilijke vrouw. Arribada passie. Ze maakt van mij Wat ze wil doen. En dwingt me zo. Huilen en drinken. En het ergste is dat ik niet weet hoe ik moet leven. Weg van die blik. Dat zal nooit van mij zijn. Wat een moeilijke vrouw. Wat een gek ding. Zolang ik deze bandiet leuk vind. En eenzaamheid ongedaan gemaakt in drank. Als ik bid in mijn leven. Wat weet jij ervan. Ik denk niet dat het genoeg is