Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick e renner Songtekst: quero falar com ela

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick e renner - quero falar com ela ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van quero falar com ela? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick e renner! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick e renner en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals quero falar com ela .

Origineel

Quero falar com ela. Alguém me empresta um telefone ,........ por favor. Quero falar com ela ,............. Quero falar com. ela. Senão o peito desse homem , vai explodir de amor. tô com saudade dela ,....... tô com saudade dela. .,............. Coração tá doendo demais. Sem ela em minha vida. Tenho mesmo que voltar a trás ,. Não vejo outra saída ...... Eu pensei que pudesse esquecer. Esse amor e paguei de durão. Quebrei a cara , não consegui. E me arrependi , quero pedir perdão. Eu não sei se ela vai me atender. Mas preciso fazer , essa ligação .....

 

Vertaling

Ik wil met haar praten. Kan iemand mij een telefoon lenen, ........ alstublieft. Ik wil met haar praten, ............. Ik wil met haar praten. Zo niet, dan zal de borst van deze man ontploffen van liefde. Ik mis haar, ....... Ik mis haar, ............. Mijn hart doet pijn. Zonder haar in mijn leven. Ik moet echt terug. Ik zie geen andere uitweg ...... Ik dacht dat ik het kon vergeten. Deze liefde en ik speelden moeilijk te krijgen. Ik brak mijn gezicht, ik kon het niet. En het spijt me, ik wil om vergeving vragen. Ik weet niet of ze me zal antwoorden. Maar ik moet dit telefoontje plegen .....