Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick james Songtekst: hypnotize

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick james - hypnotize ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hypnotize? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hypnotize .

Origineel

[Verse 1: background vocalists] How could you leave me? Why did you have to say goodbye? You should know better Now all I do is sit and cry How could you do it After the changes we've been through? Look at me jonesin' I'm still so much hung up on you [Chorus: Rick James & background vocalists] And everytime I see you Undress me with your eyes And everytime I touch you I'm so hypnotized Don't you understand I'm Hypnotized by you Hey baby, you got me hypnotized, yeah And you put a spell on me I'll never be free, no I'll never be free [bridge #1] [Verse 2: Rick James & background vocalists] What is this magic What is this feeling you posess? (you posess) Tell me your potion A mixture of all your tenderness (tenderness, tenderness) Was it your kisses Or was it the way you held me tight? (so tight) This strange obsession Has you in my fantasy each night (oh baby) [Chorus: Rick James & background vocalists] And everytime I see you Undress me with your eyes And everytime I touch you I'm so hypnotized Don't you understand I'm Hypnotized by you Hey baby, you got me hypnotized, yeah And everytime I see you Undress me with your eyes And everytime I touch you I'm so hypnotized Don't you understand I'm Hypnotized by you Hey baby, you're always on my mind I think about you all the time, girl Think about you all the time I'll never be free, no I'll never be free [bridge #2] [Outro: Rick James & background vocalists] (Hypnotized by you) I'm hypnotized (Hypnotized by you) I'm hypnotized, baby (Hypnotized by you) I'm hypnotized Hypnotized, (hypnotized) I'm hypnotized, baby (hypnotized) Hypnotized... [fadeout]

 

Vertaling

[Verse 1: achtergrond zangers] Hoe kon je me verlaten? Waarom moest je afscheid nemen? Je zou beter moeten weten Nu is alles wat ik doe zitten en huilen Hoe kon je dat doen Na de veranderingen die we hebben doorgemaakt? Look at me jonesin' I'm still so much hung up on you [Chorus: Rick James & background vocalists] En elke keer als ik je zie Undress me with your eyes En elke keer als ik je aanraak I'm so hypnotized Don't you understand I'm Gehypnotiseerd ben door jou Hey baby, je hebt me gehypnotiseerd, yeah And you put a spell on me Ik zal nooit vrij zijn, nee ik zal nooit vrij zijn [bridge #1] [Verse 2: Rick James & background vocalists] Wat is deze magie Wat is dit gevoel dat jij bezit? (jij bezit) Tell me your potion A mixture of all your tenderness (tederheid, tederheid) Was het je kussen Or was it the way you held me tight? (so tight) Deze vreemde obsessie Has you in my fantasy each night (oh baby) [Chorus: Rick James & background vocalists] And everytime I see you Undress me with your eyes And everytime I touch you I'm so hypnotized Don't you understand I'm Gehypnotiseerd ben door jou Hey baby, je hebt me gehypnotiseerd, yeah And everytime I see you Undress me with your eyes And everytime I touch you I'm so hypnotized Don't you understand I'm Gehypnotiseerd ben door jou Hey baby, je bent altijd in mijn gedachten Ik denk de hele tijd aan je, meisje Ik denk de hele tijd aan je I'll never be free, no I'll never be free [bridge #2] [Outro: Rick James & background vocalists] (Gehypnotiseerd door jou) Ik ben gehypnotiseerd (Gehypnotiseerd door jou) Ik ben gehypnotiseerd, baby (Hypnotized by you) I'm hypnotized Gehypnotiseerd, (gehypnotiseerd) Ik ben gehypnotiseerd, baby (gehypnotiseerd) Gehypnotiseerd... [fadeout]