Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick james Songtekst: judy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick james - judy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van judy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals judy .

Origineel

I have known so many girls In my time and space Every color, every size In the human race When I first laid eyes on you I was quite alone Met you thru a friend of mine Dinner at my home Oh Judy, what am I to do Judy, I'm still in love with you Judy, you're so sweet and fine Judy, always on my mind Judy, you're a special girl And this I understand One day I will rock your world Just let me be your man If and when we meet again I hope you're still the same Until then girl, all I do Is simply call your name Oh Judy, what am I to do Judy, I'm still in love with you Judy, you're so sweet and fine, baby Judy, always on my mind, baby Judy, you're a part of me Judy, girl you set me free, baby Baby, baby, work Judy, Judy I still love you Judy, Judy

 

Vertaling

Ik heb zoveel meisjes gekend In mijn tijd en ruimte Elke kleur, elke maat In het menselijk ras Toen ik je voor het eerst zag was ik helemaal alleen Ik ontmoette je via een vriend van me Diner bij mij thuis Oh Judy, wat moet ik doen Judy, ik ben nog steeds verliefd op je Judy, je bent zo lief en fijn Judy, altijd in mijn gedachten Judy, je bent een speciale meid En dit begrijp ik Op een dag zal ik je wereld doen schudden Laat me je man zijn Als en wanneer we elkaar weer ontmoeten hoop ik dat je nog steeds dezelfde bent Tot dan meisje, alles wat ik doe is gewoon je naam roepen Oh Judy, wat moet ik doen Judy, ik ben nog steeds verliefd op je Judy, je bent zo lief en fijn, schatje Judy, altijd in mijn gedachten, schat Judy, je bent een deel van me Judy, meisje je maakt me vrij, schat Schatje, schatje, werk Judy, Judy ik hou nog steeds van je Judy, Judy