Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick james Songtekst: my love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick james - my love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van my love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals my love .

Origineel

Turn the lights off, woman, come to my bed Lay beside me, rest your beautiful head No need for you to feel alone Now that you're in my home, my love Don't be nervous, and, girl, don't be shy I won't love you and then say goodbye There's no need for you to resist Now that we have kissed, my love Woo-woo-woo-woo-woo-woo-woo... Feel the fire, feel the flame as it grows Where we will burn to, only heaven knows There's no need for you to be alone Now that you're in my home, my love My love

 

Vertaling

Doe het licht uit, vrouw, kom naar mijn bed Ga naast me liggen, laat je mooie hoofd rusten Je hoeft je niet alleen te voelen Nu dat je in mijn huis bent, mijn liefste Wees niet nerveus, en, meisje, wees niet verlegen Ik zal niet van je houden en dan vaarwel zeggen Je hoeft je niet te verzetten Nu dat we gekust hebben, mijn liefste Woo-woo-woo-woo-woo-woo-woo... Voel het vuur, voel de vlam als het groeit Waar we heen zullen branden, alleen de hemel weet het Je hoeft niet alleen te zijn Nu dat je in mijn huis bent, mijn liefste Mijn liefste.