Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick james Songtekst: teach me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick james - teach me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van teach me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick james! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick james en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals teach me .

Origineel

Oh yeah, yeah Oh yeah, yeah I've been through a few ladies In my life and times But never met nobody Sweet as you, oh no I feel so good about you Thought I'll throw my line And wouldn't you know? I caught you, baby Now that it's over, all over I wanna do it all again Taught me so many sweet things I pray this feeling won't end Ooohh... Show me the way you make love Show me and teach me, teach me, teach me tonight Oh yeah, yeah Oh yeah, yeah I've been through a few changes In my life and in my mind I never thought I'd have Someone like you baby I searched so long to find love Now my search is through And well, well, well I found you baby Now that it's over, all over I wanna do it all again Taught me so many sweet things I pray this feeling won't end Ooohh... Show me the way you make love Show me and teach me tonight Oh girl Show me the way you make love Darling show me and teach me, teach me, teach me tonight Hold it right there I like it, right there Well... Well, well, well Well, well, well... Oh yeah, yeah Oh yeah, yeah I love you so much So much...

 

Vertaling

Oh ja, ja Oh ja, ja I've been through a few ladies In mijn leven en tijden But never met nobody Zo zoet als jij, oh nee Ik voel me zo goed bij jou Thought I'll throw my line And would't you know? I caught you, baby Now that it's over, all over I wanna do it all again Leerde me zo veel lieve dingen I pray this feeling won't end Ooohh... Toon me de manier waarop je de liefde bedrijft Toon het me en leer het me, leer het me, leer het me vanavond Oh ja, ja Oh yeah, yeah I've been through a few changes In mijn leven en in mijn geest I never thought I'd have Iemand als jij zou hebben Ik heb zo lang gezocht om liefde te vinden Nu is mijn zoektocht voorbij En nou, nou, nou I found you baby Now that it's over, all over I wanna do it all again Taught me so many sweet things I pray this feeling won't end Ooohh... Toon me de manier waarop je de liefde bedrijft Toon het me en leer het me vanavond Oh meisje Show me the way you make love Lieverd laat het me zien en leer het me, leer het me, leer het me vanavond Hou het daar vast Ik hou ervan, precies daar Nou... Nou, nou, nou Wel, wel, wel... Oh yeah, yeah Oh yeah, yeah I love you so much Zoveel...