Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick oliveira jr Songtekst: amor vagabundo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick oliveira jr - amor vagabundo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor vagabundo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick oliveira jr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick oliveira jr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor vagabundo .

Origineel

Sedutora ela é mesmo. A mulher com quem eu sempre sonhei. Um perigo mais é meu vício. Só você conhece o meu querer. Nossas brigas, nossos beijos, nossos corpos. Puro desejo. Mesmo sendo um amor vagabundo. Meu prazer é só com você. O nosso amor é vagabundo. Embriagado e profundo. A cada segundo eu te quero com tudo. E se de dia a gente briga. Na cama a gente se conquista. Sei que eu não posso te perder. O que devo fazer?. Amor vagabundo ser tornou meu mundo. A cada segundo eu quero você. Me leva pra cama e diz que me ama. Tira o meu sossego, vem me enlouquecer. Amor vagabundo que ser tornou meu mundo. Teu olhar profundo, vem me dá prazer. Me leva pra cama e diz que me ama. Amor vagabundo. Eu e você. E esse amor é vagabundo mulher. Sedutora ela é mesmo. A mulher com quem eu sempre sonhei. Um perigo mais é meu vício. Só você conhece o meu querer. Nossas brigas, nossos beijos, nossos corpos. Puro desejo. Mesmo sendo um amor vagabundo. Meu prazer é só com você. O nosso amor é vagabundo. Embriagado e profundo. A cada segundo eu te quero com tudo. E se de dia a gente briga. Na cama a gente se conquista. Sei que eu não posso te perder. O que devo fazer?. Amor vagabundo ser tornou meu mundo. A cada segundo eu quero você. Me leva pra cama e diz que me ama. Tira o meu sossego, vem me enlouquecer. Amor vagabundo que ser tornou meu mundo. Teu olhar profundo, vem me dá prazer. Me leva pra cama e diz que me ama. Amor vagabundo. Eu e você. Amor vagabundo que ser tornou meu mundo. A cada segundo eu quero você. Amor vagabundo

 

Vertaling

Verleidelijk is ze echt. De vrouw waar ik altijd van gedroomd heb. Nog een gevaar is mijn verslaving. Alleen jij kent mijn verlangen. Onze ruzies, onze kussen, onze lichamen. Puur verlangen. Zelfs als het een zwerverliefde is. Mijn plezier is alleen met jou. Onze liefde is zwervend. Dronken en diep. Elke seconde wil ik je met alles. En als we overdag vechten. In bed veroveren we elkaar. Ik weet dat ik je niet kan verliezen. Wat moet ik doen? Zwerverliefde is mijn wereld geworden. Elke seconde wil ik jou. Neem me mee naar bed en zeg me dat je van me houdt. Haal mijn gedachten van me af, kom en maak me gek. Zwervende liefde die mijn wereld werd. Je diepe blik, kom geef me plezier. Neem me mee naar bed en zeg me dat je van me houdt. Zwervers liefde. jij en ik. En deze liefde is een zwerver, vrouw. Ze is een echte verleidster. De vrouw waar ik altijd van gedroomd heb Nog een gevaar is mijn verslaving. Alleen jij weet wat ik wil. Onze ruzies, onze kussen, onze lichamen. Puur verlangen. Zelfs als het een zwerverliefde is. Mijn plezier is alleen met jou. Onze liefde is zwervend. Dronken en diep. Elke seconde wil ik je met alles. En als we overdag vechten. In bed veroveren we elkaar. Ik weet dat ik je niet kan verliezen. Wat moet ik doen? Zwerverliefde is mijn wereld geworden. Elke seconde wil ik jou. Neem me mee naar bed en zeg me dat je van me houdt. Haal mijn gedachten van me af, kom en maak me gek. Zwervende liefde die mijn wereld werd. Je diepe blik, kom geef me plezier. Neem me mee naar bed en zeg me dat je van me houdt. Zwervers liefde. jij en ik. Zwerverliefde die mijn wereld werd. Elke seconde wil ik jou. Zwervers liefde