Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rick oliveira jr Songtekst: louco louco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rick oliveira jr - louco louco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van louco louco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rick oliveira jr! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rick oliveira jr en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals louco louco .

Origineel

Hum dera dera. Hum dera dera. Hum dera dera. Ela é poderosa. Ela sabe como faz pra conquistar. Hum dera dera. Solta seu cabelo, deixa um cheiro. Ela faz geral parar. Hum dera dera. E no sertanejo ela dança a noite toda sem parar. Hum dera dera. Vou tomar cerveja, dessa vez eu consigo te conquistar. Hum dera dera. Êh paixão. Tá ficando de um jeito gostoso. O teu jeito de me deixa muy loco. Danadinha sabe conquistar. Ela sabe que quero beijar. Tua boca com gosto de mel. Feito anjo ela veio do céu. Que delírio, eu quero conquistar. Tô ficando louco pra te amar. Hey. Mulher não faz assim. Porque eu já tô afim. Seu jeito me deixa. Louco louco louco louco assim. Vem cá dançar pra mim. Agarradinho assim. Seu jeito me deixa. Louco louco louco louco assim. Hum dera dera. Êh paixão. Tá ficando de um jeito gostoso. O teu jeito de me deixa muy loco. Danadinha sabe conquistar. Ela sabe que quero beijar. Tua boca com gosto de mel. Feito anjo ela veio do céu. Que delírio, eu quero conquistar. Tô ficando louco pra te amar. Mulher não faz assim. Porque eu já tô afim. Seu jeito me deixa. Louco louco louco louco assim. Vem cá dançar pra mim. Agarradinho assim. Teu jeito me deixa. Louco louco louco louco assim. Ela é poderosa, ela sabe como faz pra conquistar. Hum dera dera. Êh paixão

 

Vertaling

Hum dera. Hum dera. Ik wou dat ik dat kon. Ze is machtig. Ze weet hoe ze moet veroveren. Ik wou dat ik dat kon. Ze laat haar haar los, ze laat een geur achter. Ze laat mensen stoppen Ik wou dat ik dat kon. En op de sertanejo danst ze de hele nacht door Hum dera dera. Ik neem een biertje, deze keer kan ik je voor me winnen. Hum dera dera. Hartstocht. Je wordt zo heet. Jouw manier om me muy loco te maken. Danadinha weet hoe ze moet veroveren. Ze weet dat ik haar wil kussen. Je mond smaakt naar honing. Als een engel kwam ze uit de hemel. Wat een delirium. Ik wil veroveren. Ik word gek van je te houden. Hey. Vrouwen doen dat niet. Omdat ik al verliefd ben. Jouw manier maakt mij. Gekke gekke gekke gek als dit. Kom hier en dans voor me. Hou me zo dicht tegen je aan. Uw manier maakt me Gekke gekke gekke gek als dit. Hum dera dera. Oh, passie. Je komt op een goede manier. Jouw manier om me muy loco te maken. Danadinha weet hoe ze moet veroveren. Ze weet dat ik haar wil kussen. Je mond smaakt naar honing. Als een engel kwam ze uit de hemel. Wat een delirium. Ik wil veroveren. Ik word gek van je te houden. Vrouwen doen dat niet. Omdat ik al verliefd ben. Jouw manier maakt mij. Gekke gekke gekke gek als dit. Kom hier en dans voor mij Hou me zo dicht tegen je aan. Uw manier maakt me Gekke gekke gekke gek als dit. Ze is machtig, ze weet hoe ze moet winnen. Hum dera dera. hartstocht