Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rickie lee jones Songtekst: i won’t grow up

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rickie lee jones - i won’t grow up ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van i won’t grow up? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rickie lee jones! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rickie lee jones en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals i won’t grow up .

Origineel

I Won't Grow Up I won't grow up I don't wanna go to school Just to learn to be a puppet And recite a silly rule If growing up means it would be Beneath my dignity to climb a tree I won't grow up, won't grow up, won't grow up Not me I won't grow up I don't wanna wear a tie Or a serious expression In the middle of July And if it means that I must prepare To shoulder burdens with a worried air I'll never grow up, won't grow up, never grow up So there Never gonna be a man I won't! Like to see somebody try And make me! Anyone who wants to try And make me turn into a man Catch me if you can I won't grow up I don't wanna wear a tie Or a serious expression In the middle of July Growing up's awfuller than All the awful things that never been I won't grow up, won't grow up, won't grow up Again Growing up's awfuller than All the awful things that never been I won't grow up, never grow up, never grow up Again Not me Not I

 

Vertaling

Ik word niet volwassen Ik wil niet opgroeien Ik wil niet naar school Alleen om te leren een marionet te zijn En een domme regel te reciteren Als opgroeien betekent dat het Onder mijn waardigheid om in een boom te klimmen Ik wil niet opgroeien, wil niet opgroeien, wil niet opgroeien ik niet Ik wil niet volwassen worden Ik wil geen stropdas dragen Of een serieuze uitdrukking In het midden van juli En als dat betekent dat ik me moet voorbereiden Om lasten te dragen met een bezorgde air Ik zal nooit volwassen worden, zal nooit volwassen worden, nooit volwassen worden Dus daar Nooit zal er een man zijn Dat zal ik niet. Ik zou graag iemand zien proberen En me maakt! Iedereen die het wil proberen En me in een man wil veranderen Vang me als je kan Ik wil niet volwassen worden Ik wil geen stropdas dragen Of een serieuze uitdrukking In het midden van juli opgroeien is vreselijker dan Al de vreselijke dingen die nooit zijn geweest Ik zal niet opgroeien, zal niet opgroeien, zal niet opgroeien Opnieuw Opgroeien is vreselijker dan Al de vreselijke dingen die nooit zijn geweest Ik zal niet opgroeien, nooit opgroeien, nooit opgroeien Nogmaals ik niet Niet ik