Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricky martin Songtekst: así es la vida

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricky martin - así es la vida ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van así es la vida? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricky martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricky martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals así es la vida .

Origineel

Qué difícil es decir lo siento. Tracionar un juramento. Un aniversario sin promesas. Sin un sólo beso. Profanar la cama en que dormimos. Y la mesa que gozamos. Y beber el vaso que bebimos. Con distintos labios. Es la vida. Qué culpa tengo yo. Que me lía siempre con una aventura nueva. Que me deja ciego. Y me aleja con su juego. De tu pobre corazón. Adiós te digo. Y me siento mi peor enemigo. Se desgarra nuestra historia pasada. Por otra historia que se queda en nada. Qué difícil es amar de nuevo. Comparar con tu sonrisa. Otras cuatrocientas mil sonrisas. Y entregarme entero. Llegar a querer con tanta prisa. En tan poco tiempo. Y sentir de pronto sentimientos. Sin saber si quiero. Es la vida. Qué culpa tengo yo. Que me lía siempre con una aventura nueva. Que me deja ciego. Y me aleja con su juego. De tu pobre corazón. Adiós te digo. Y me siento m peor enemigo. Se desgarra nuestra historia pasada. Por otra historia que se queda en nada. Adiós te digo. Y en este adiós llevo mi castigo. Yo te quiero y digo que no te quiero. Y mis lágrimas empapan el suelo. Adiós te digo, adiós te digo. Adiós te digo. Y me siento m peor enemigo. Se desgarra nuestra historia pasada. Por otra historia que se queda en nada. Adiós te digo, adiós te digo. Tú, principio y final. Conmigo quedarás

 

Vertaling

Hoe moeilijk het is om te zeggen dat het me spijt. Om een eed te verraden. Een verjaardag zonder beloftes. Zonder een enkele kus. Om het bed te ontheiligen waar we in geslapen hebben. En de tafel waar we van genoten hebben. En drink het glas dat wij dronken. Met verschillende lippen. Het is het leven. Het is mijn schuld. Dat ik altijd in een nieuw avontuur verwikkeld raak. Dan ben ik blind. En jaagt me weg met haar spel. Uit je arme hart. Tot ziens zeg ik je. En ik voel me als mijn ergste vijand. Onze geschiedenis is verscheurd Voor een ander verhaal dat op niets uitloopt. Hoe moeilijk het is om weer lief te hebben Te vergelijken met je glimlach. Nog eens vierhonderdduizend glimlachen. En om mezelf heel te geven. Om zo gehaast tot liefde te komen. In zo'n korte tijd. En plotseling gevoelens voelen. Zonder te weten of ik dat wel wil. Het is het leven. Wat een fout heb ik. Dat ik altijd in een nieuw avontuur verwikkeld raak. Dan ben ik blind. En jaagt me weg met zijn spel. Uit je arme hart. Tot ziens zeg ik je. En ik voel me mijn ergste vijand. Onze geschiedenis is verscheurd Voor een ander verhaal dat op niets uitloopt. Vaarwel zeg ik je. En in dit afscheid draag ik mijn straf. Ik hou van je en ik zeg dat ik niet van je hou. En mijn tranen doordrenken de grond. Tot ziens zeg ik tegen je, tot ziens zeg ik tegen je. Tot ziens zeg ik je. En ik voel me mijn ergste vijand. Onze geschiedenis is verscheurd. Voor een ander verhaal dat op niets uitloopt. Tot ziens zeg ik tegen je, tot ziens zeg ik tegen je. Jij, begin en einde. Bij mij zul je blijven