Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricky martin Songtekst: no te miento

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricky martin - no te miento ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no te miento? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricky martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricky martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no te miento .

Origineel

Mírame, no tengas miedo. Déjame contarte mis secretos. Nunca fuí ni soy perfecto. Quiero ser contigo un libro abierto. Debes saber que un santo no pretendo ser. No me arrepiento del ayer. Y en el futuro seguiré siendo quien soy. Así soy yo. Por lo menos no te miento. Te digo la verdad. Yo no te miento. Ésta es mi realidad. En éstos ojos tu verás. No tengo nada que ocultar. Me juego la vida sin mentiras hasta el final. Y si te vas después de todo. Seguirá brillando tu camino. No hay mal que por bien no venga. No hay pasos que no dejan huellas. Aunque nos duela corazón a corazón. Hacemos daño sin razón. Llegamos desnudos a este mundo. Inocentes frente a Dios. Y por eso no te miento. Te digo la verdad. Yo no te miento. Ésta es mi realidad. En éstos ojos tu verás. No tengo nada que ocultar. Me juego la vida sin mentiras hasta el final. Quién no es un pecador ccon sus penas y dolor?. Quién no salta sin caer y del fuego renacer?. Van a hablar, me van acusar. Con todas mi fallas me van a juzgar. Ya no dudes mas de mí. Te juro por mi vida, no te miento. No te miento. Te digo la verdad. Yo no te miento. Ésta es mi realidad. En éstos ojos tu verás. No tengo nada que ocultar. Me juego la vida sin mentiras hasta el final. Yo no te miento. Te digo la verdad. Yo no te miento. Te digo la verdad. Yo no te miento. Te digo la verdad. Yo no te miento

 

Vertaling

Kijk me aan, wees niet bang. Laat me je mijn geheimen vertellen. Ik was nooit perfect en zal dat ook nooit zijn. Ik wil een open boek tegen je zijn. Je moet weten dat ik niet pretendeer een heilige te zijn. Ik heb geen spijt van gisteren. En in de toekomst zal ik blijven wie ik ben. Dat is wie ik ben. Ik lieg tenminste niet tegen je. Ik vertel je de waarheid. Ik lieg niet tegen je. Dit is mijn realiteit. In deze ogen zul je zien. Ik heb niets te verbergen. Ik zet mijn leven in zonder leugens tot het einde. En als je toch weggaat. Je pad zal blijven schijnen. Er is geen kwaad voor goed dat niet komt. Er zijn geen stappen die geen voetafdrukken achterlaten. Zelfs als het ons van hart tot hart pijn doet. We doen pijn zonder reden. We komen naakt op deze wereld. Onschuldig voor God. En dat is waarom ik niet tegen je lieg. Ik vertel je de waarheid. Ik lieg niet tegen je. Dit is mijn realiteit. In deze ogen zul je zien. Ik heb niets te verbergen. Ik zet mijn leven in zonder leugens tot het einde. Wie is geen zondaar met zijn verdriet en pijn? Wie springt er niet zonder te vallen en wordt herboren uit het vuur? Ze zullen praten, ze zullen me beschuldigen. Met al mijn fouten zullen ze me veroordelen. Twijfel niet meer aan me. Ik zweer op mijn leven, ik zal niet tegen je liegen. Ik lieg niet tegen je. Ik vertel je de waarheid. Ik lieg niet tegen je. Dit is mijn realiteit. In deze ogen zul je zien. Ik heb niets te verbergen. Ik speel mijn leven zonder leugens tot het einde. Ik lieg niet tegen je. Ik vertel je de waarheid. Ik lieg niet tegen je. Ik vertel je de waarheid. Ik lieg niet tegen je. Ik vertel je de waarheid. Ik lieg niet tegen je.