Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricky martin Songtekst: vuelo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricky martin - vuelo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vuelo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricky martin! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricky martin en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vuelo .

Origineel

En un instante tu amor es causa. De aventura nueva. De temores y vencida esperanza. Y sobre todo de un deseo. Quebrante de dejar de amar. Y decifrarte. En un instante te me vuelves aire. Y me descubres. Hoja fresca y a placer me mueves. Tu me sabes llevar. Vuelo no pertenezco al suelo. Entre tus manos vuelo. Como me quieres quiero vuelo. No detenerme ya no descender jamas de este vuelo. Juegame con tus besos. Entre tus dedos vuelo. Alas que son del cielo vuelo. No detenerme ya no descender jamas de este vuelo. No pertenezco al suelo. Me revelaste la pasion sin pausa. Piel que no se cansa de so馻r con un encuentro mas. Y desatar este deseo. Quemante de dejarme amar y decifrarte.

 

Vertaling

In een oogwenk is uw liefde de oorzaak Van nieuw avontuur. Van angsten en overwonnen hoop. En bovenal van een verlangen Om te stoppen met liefhebben. En om jou te ontcijferen. In een oogwenk word je lucht voor me. En jij ontdekt mij. Vers blad en je ontroert me met plezier. Je weet hoe je me moet dragen. Ik vlieg. Ik hoor niet bij de grond. In jouw handen vlieg ik. Zoals jij van me houdt, wil ik vliegen. Ik wil niet stoppen en nooit meer van deze vlucht afkomen. Bespeel me met je kussen. Tussen je vingers vlieg ik. Vleugels die uit de lucht zijn vlieg ik. Ik wil niet stoppen en nooit van deze vlucht afdalen. Ik hoor niet op de grond. Je onthulde me de passie zonder pauze. Een huid die niet moe wordt van het dromen van nog een ontmoeting. En ontketen dit verlangen. Brandend om mij jou te laten liefhebben en ontcijferen.