Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricky nelson Songtekst: have i told you lately that i love you

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricky nelson - have i told you lately that i love you ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van have i told you lately that i love you? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricky nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricky nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals have i told you lately that i love you .

Origineel

Have I told you lately that I love you could I tell you once again somehow. Have I told with all my heart and soul how I adore you well darling I'm telling you now. Have I told you lately when I'm sleeping every dream I dream is you somehow. Have I told why the nights are long when you're not with me. Well darling I'm telling you now. My heart would break in two if I should lose you I'm no good without you anyhow. Dear have I told you lately that I love you well darling I'm telling you now. Well darling I'm telling you now

 

Vertaling

Heb ik je de laatste tijd verteld dat ik van je hou kan ik het je op een of andere manier nog een keer vertellen. Heb ik je met heel mijn hart en ziel verteld hoe ik je aanbid, schat, ik vertel het je nu. Heb ik je de laatste tijd verteld dat als ik slaap elke droom die ik droom jij bent. Heb ik verteld waarom de nachten lang zijn als je niet bij me bent. Nou schat ik vertel het je nu. Mijn hart zou in tweeën breken als ik je zou verliezen. Ik ben toch niet goed zonder jou. Liefste, heb ik je onlangs nog gezegd dat ik van je hou? Wel liefste, ik zeg het je nu. Nou schat ik vertel het je nu