Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricky nelson Songtekst: palace guard

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricky nelson - palace guard ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van palace guard? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricky nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricky nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals palace guard .

Origineel

With handmade silver sparkles. Like a well-dressed sequined whore. Your lady-like deceptions. Keep reaching out for more. And you ask me for nothing. And nothing’s not enough. And the fisherman he puts a claim on you. But it’s nothing but a bluff. So with jealous hands tied round my back. I stumble cross the floor. Not knowing how to speak. I keep reaching for the door. I know you know me well I say. Cause I’m the palace guard. Remember me, we made love today. At the King’s bazaar. And you look at me with eyes that never see. I can feel something start to die inside of me. And you speak in wordless freedoms never seen. Now I realize to you it’s all a dream. So before you show me everything. There’s something I must know. I’ve worked with your friend John the Geek. And his sidewalk trav’lin’ show. I know your childhood tailored dreams are very well disguised. So you don’t have to fake it anymore it’s all been memorized. And you speak in wordless freedoms never seen. Now I realize to you it’s all a dream. And you speak to me with feelings. As real as sealing wax. As the nearness dawns the moth is gone. Leaving trailless tracks. All you village people. Sing your songs of the morning sunlit sky. Don’t you think it’s time we moved along. Said the raven to the fly

 

Vertaling

Met handgemaakte zilveren glitters. Als een goed geklede sequined hoer. Je dame-achtige bedriegerijen. Blijven reiken naar meer. En je vraagt me om niets. En niets is niet genoeg. En de visser maakt aanspraak op je. Maar dat is slechts bluf. Dus met jaloerse handen gebonden op mijn rug. strompel ik over de vloer. Niet wetend hoe te spreken. Ik blijf naar de deur reiken. Ik weet dat je me goed kent zeg ik. Want ik ben de paleiswacht. Herinner je mij, we hebben vandaag de liefde bedreven. Op de bazaar van de koning. En je kijkt naar me met ogen die nooit zien. Ik voel dat er iets in me begint te sterven. En je spreekt in woordeloze vrijheden nooit gezien. Nu besef ik dat het voor jou allemaal een droom is. Dus voordat je me alles laat zien. Er is iets dat ik moet weten. Ik heb gewerkt met je vriend John de Nerd. En zijn 'Sidewalk Travlin' show. Ik weet dat je kinderdromen op maat heel goed vermomd zijn. Dus je hoeft niet meer te doen alsof, het is allemaal uit het hoofd geleerd. En je spreekt in woordeloze vrijheden nooit gezien. Nu realiseer ik me dat het voor jou allemaal een droom is. En je spreekt tot mij met gevoelens. Zo echt als zegelwas. Als de nabijheid aanbreekt, is de mot verdwenen. Sporenloos achterlatend. Al jullie dorpelingen. Zingen jullie liederen van de ochtend zonverlichte hemel. Denk je niet dat het tijd wordt dat we verder gaan. Zei de raaf tegen de vlieg