Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricky nelson Songtekst: you win again

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricky nelson - you win again ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you win again? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricky nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricky nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you win again .

Origineel

The news is out all over town that you've been seen out runnin' round. I know that I should leave but then I just can't go on you win again. This heart of mine could never see what everybody know but me. Just trusting you was my great sin what can I do you win again. I'm sorry for your victim now cause soon his head like mine will bow. He'll give his heart but all in vain and someday say you win again

 

Vertaling

Het nieuws gaat de hele stad rond dat je gezien bent. Ik weet dat ik weg moet gaan, maar dan kan ik gewoon niet meer van je winnen. Dit hart van mij kon nooit zien wat iedereen weet behalve ik. Jou gewoon vertrouwen was mijn grote zonde wat kan ik doen jij wint weer. Het spijt me voor je slachtoffer want binnenkort zal zijn hoofd buigen net als de mijne. Hij zal zijn hart geven maar alles tevergeefs en op een dag zal hij zeggen dat jij weer wint