Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ricky nelson Songtekst: your true love

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ricky nelson - your true love ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van your true love? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ricky nelson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ricky nelson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals your true love .

Origineel

True love (your love) true love (your love) true love baby that's what you're givin' me. True love (your love) true love (your love) true love baby that's what you're givin' me. God made the world and he made it round I got my baby and I'm glad I found. Her love was meant for me and my baby she'll always be. She gives me true love (your love).... [ guitar ]. True love (your love).... Well the big little young and old we all need something to have and hold. When I found you I found that you give me love I can't forget. You give me true love (your love).... True love baby that's what you're givin' me

 

Vertaling

True love (jouw liefde) true love (jouw liefde) true love baby that's what you're givin' me. True love (jouw liefde) true love (jouw liefde) true love baby that's what you're givin' me. God maakte de wereld en hij maakte het rond Ik kreeg mijn baby en ik ben blij dat ik vond. Haar liefde was voor mij bedoeld en mijn baby zal ze altijd zijn. She gives me true love (your love).... [ gitaar ]. Ware liefde (jouw liefde) .... Nou de grote kleine jonge en oude we hebben allemaal iets nodig om te hebben en vast te houden. Toen ik jou vond vond ik dat je me liefde geeft die ik niet kan vergeten. Je geeft me ware liefde (jouw liefde).... True love baby that's what you're givin' me