Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rihanna Songtekst: hatin' on the club (feat. the dream)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rihanna - hatin' on the club (feat. the dream) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hatin' on the club (feat. the dream)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rihanna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rihanna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hatin' on the club (feat. the dream) .

Origineel

Ohoh oh oh. Ohoh oh oh oh. Now this would be the last time you did me wrong. No more layin' up in your arms. No calling and saying you want me back. I'm packing my bags what you think about that. Stayed at home like the good girls do. But tonight baby you got me sad and blue. I just heard 'bout the girl in your car. Caught kissin' at the bar got me cry-y-y-ing. Woah you got me hatin' on the club. Cause it took my love. Oh you took my love (oh ohohohoh). Now you got me like. Woah (why-y-y-y-y) you got me hatin' on the club (why-y-y-y). Cause it took my love (why-y-y-y-y). Why'd you have to take my love (why-y-y-y-y). Whoah oh oh. Oh oh oh oh oh oh oh oh ohoh. Oh oh oh oh oh oh oh oh ohoh. Oh oh oh oh oh ah ah oh oh. Ohoh oh ohoh oh ohoh oh ohohohoh. And you can be mad at me all you want. And I ain't comin in ill be waiting out front. Comin at the door with your girlfriend. You did me wrong boy tell me where our love went. I'm stayin at home like the good girls do. But tonight baby you got me sad and blue. I just heard 'bout the girl in your car. Caught kissin' at the bar got me cry-y-y-ing. Woah you got me hatin' on the club. Cause it took my love. Oh you took my love (oh ohohohoh). Now you got me like. Woah (why-y-y-y-y) you got me hatin' on the club. (why-y-y-y-y). You took my love (why-y-y-y-y). Why d'you have to take my love (why-y-y-y-y). Whoah oh oh. Oh oh oh oh oh oh oh oh ohoh. Oh oh oh oh oh oh oh oh ohoh. Oh oh oh oh oh ah ah oh oh. Ohoh oh ohoh oh ohoh oh ohohohoh. Now this is the sound of a broken heart. There's only one reason why we're apart. She never would've made it to your car. If it wasn't for the club I'd still have my love. I'd still have my love. We would still have us. We would still have us. I'd still have my love. I'd still have my love. We would still have us. But now I'm like. Woah (why-y-y-y-y) you got me hatin' on the club. (why-y-y-y-y). It took my love (why-y-y-y-y). Oh you took my love (why-y-y-y-y). But now I'm like. Woah (why-y-y-y-y) you got me hatin' on the club. (why-y-y-y-y). You took my love (why-y-y-y-y). Why d'you have to take my love (why-y-y-y-y). Whoah oh oh

 

Vertaling

Ohoh oh oh. Ohoh oh oh oh. Dit zou de laatste keer zijn dat je me kwaad deed. Niet meer in je armen liggen. Niet meer bellen en zeggen dat je me terug wilt. Ik pak mijn koffers wat denk je daarvan. Thuis gebleven zoals de goede meisjes doen. Maar vanavond baby je hebt me verdrietig en blauw. Ik hoorde net over het meisje in je auto. Betrapt op het kussen in de bar maakte me aan het huilen. Woah you got me hatin' on the club. Omdat het mijn liefde nam. Oh je nam mijn liefde (oh ohohohoh). Nu heb je me zoals. Woah (why-y-y-y-y) you got me hatin' on the club (why-y-y-y). Omdat het mijn liefde nam (why-y-y-y). Waarom moest je mijn liefde nemen (waarom-y-y-y-y). Whoah oh oh. Oh oh oh oh oh oh oh ohoh. Oh oh oh oh oh oh oh ohoh. Oh oh oh oh ah ah oh oh. Ohoh oh ohoh oh ohoh oh ohohoh. En je kunt boos op me zijn zoveel je wilt. En ik kom niet binnen, ik wacht buiten. Ik kom naar de deur met je vriendin. Je hebt me onrecht aangedaan jongen vertel me waar onze liefde is gebleven. Ik blijf thuis zoals de goede meisjes doen. Maar vanavond schat heb je me verdrietig en blauw gemaakt. Ik heb net gehoord over het meisje in je auto. Betrapt op een kus in de bar, maakt me aan het huilen. Woah you got me hatin' on the club. Omdat het mijn liefde nam. Oh je nam mijn liefde (oh ohohohoh). Nu heb je me zoals. Woah (why-y-y-y-y) je laat me de club haten. (why-y-y-y-y). Je nam mijn liefde (why-y-y-y-y). Waarom d'je moet mijn liefde te nemen (why-y-y-y-y). Whoah oh oh. Oh oh oh oh oh oh oh ohoh. Oh oh oh oh oh oh oh ohoh. Oh oh oh oh ah ah oh oh. Ohoh oh ohoh oh ohoh oh ohohoh. Dit is het geluid van een gebroken hart. Er is maar één reden waarom we uit elkaar zijn. Ze zou nooit tot bij je auto geraakt zijn. Als het niet voor de club was, zou ik nog steeds mijn liefde hebben. Ik zou mijn liefde nog hebben. We zouden ons nog steeds hebben. We zouden ons nog hebben. Ik zou nog steeds mijn liefde hebben. Ik zou mijn liefde nog hebben. We zouden ons nog steeds hebben. Maar nu ben ik als. Woah (why-y-y-y-y) you got me hatin' on the club. (why-y-y-y-y). Het nam mijn liefde. Oh je nam mijn liefde (waarom-y-y-y-y). Maar nu ben ik als. Woah (why-y-y-y-y) you got me hatin' on the club. (why-y-y-y-y). Je nam mijn liefde (why-y-y-y). Waarom moet je mijn liefde nemen (waarom-y-y-y-y). Whoah oh oh