Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rihanna Songtekst: like it

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rihanna - like it ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van like it? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rihanna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rihanna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals like it .

Origineel

You know you thrill me Seconds of everyday Biting on my body Feel like another day It must be magic To make them disappear Erase the past You made the future clear I like how you thrill me (thrill me) You made me love you (love you) Your just like a pill to me You love to drug me (drug me) Calls are lovely (lovely) Don't know what you do to me But I know how much I Like it, like it How much I Like it, like it How much I Like it, like it, I like it But I know how much I Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) I Like it (like it) like it (like it) Your like the clouds Breaking out all the dawn Cleared out the path All I can see was sun Running through me Feels like this is destiny (yea) I'm suffocating When you too far from me I like how you thrill me (thrill me) You made me love you (love you) Your just like a pill to me You love to drug me (drug me) Calls are lovely (lovely) Don't know what you do to me But I know how much I Like it, like it How much I Like it, like it How much I Like it, like it, I like it But I know how much I Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) I Like it (like it) like it (like it) I don't want to need u But to please me completely And I never wanted anything this way Your just like a love that can't escape Stare at the lights get lost in time My reflections in the mirror I don't know (I don't know) U make me lose on something (lose composure when u go) It's your hallucination that make me wanna go Must be your function got me bouncing off the walls My reflections in the mirror I don't know (baby I don't know) U make me lose on something (lose composure when u go) It's your hallucination that make me wanna go (baby, you got me) Must be your function got me bouncing off the walls But I know how much I Like it, like it How much I Like it, like it How much I Like it, like it, I like it But I know how much I Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) I Like it (like it) like it (like it)

 

Vertaling

Je weet dat je me opwindt Seconden van elke dag Bijten op mijn lichaam Voelen als een andere dag Het moet magie zijn Om ze te laten verdwijnen Het verleden uitwissen Je hebt de toekomst duidelijk gemaakt Ik hou ervan hoe je me opwindt You made me love you (love you) Je bent net een pil voor me You love to drug me (drogeer me) Calls are lovely (lieflijk) Don't know what you do to me Maar ik weet hoeveel ik Like it, like it Hoe graag ik Like it, like it Hoeveel ik Vind het leuk, vind het leuk, ik vind het leuk Maar ik weet hoeveel ik Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) I like it (like it) like it (like it) Jij als de wolken Breaking out all the dawn Het pad vrijgemaakt All I can see was sun Running through me Feels like this is destiny (yea) I'm suffocating When you too far from me I like how you thrill me (thrill me) You made me love you (love you) Your just like a pill to me You love to drug me (drogeer me) Calls are lovely (lieflijk) Don't know what you do to me Maar ik weet hoeveel ik Like it, like it Hoe graag ik Like it, like it Hoeveel ik Vind het leuk, vind het leuk, ik vind het leuk But I know how much I Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) I like it (like it) like it (like it) Ik wil je niet nodig hebben Maar om me volledig te behagen En ik wilde nooit iets op deze manier Je bent net een liefde die niet kan ontsnappen Staar naar de lichten verdwaal in de tijd Mijn reflecties in de spiegel ik weet het niet (I don't know) U maakt me verliezen op iets (verliezen kalmte als je gaat) It's your hallucination that make me wanna go Must be your function got me bouncing off the walls My reflections in the mirror I don't know (baby I don't know) U maakt me verliezen op iets (verliezen kalmte als je gaat) It's your hallucination that make me wanna go (baby, you got me) Must be your function got me bouncing off the walls But I know how much I Like it, like it Hoeveel ik Like it, like it How much I Vind het leuk, vind het leuk, ik vind het leuk But I know how much I Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) Like it (like it) like it (like it) I like it (like it) like it (like it)