Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rihanna Songtekst: rush

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rihanna - rush ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van rush? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rihanna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rihanna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals rush .

Origineel

Kardinal(RAP). De gal them rush to feel the il touch. Gal them ball and gal them a scream. De think ita love but a lust,. Thats why a bad gal beside is a must for I bust. She`s the angel of me consious yo yo yo. Rihanna-. never thought that I could feel somethin so strong. I wanna hold on to this moment before it`s gone. I wanna hold your body close it`s callin to me. and when I look into your eyes I`m likin what I see. boy don`t hold back from me. just give me everything you got. I wonder I can keep. I know your gunna keep it hot. (Hook). I catch a rush boy whenever we touch I go crazy. I`m feelin you baby. I dream like this boy whenever we kiss I can`t take it. u know I can`t fake it. Kardinal(RAP). Yo yo yo. Well I`m back with the boys and I knowin dat. Don`t watch my face my gal you know I`m coming back. Most of mea gal them slide off easy like a thunder. clap. When I see you from the back you know me need all a dat yo yo yo. Rihanna-. Don`t even know your name. but this feels so right. it`s like I known you boy for all of my life. don`t need to say a word. we both understand. and my eyes are tellin you. catch me if you can. I`m fallin faster now. you know u got me where u want. too late I can`t slow down. no way we're ever gunna stop. (Hook). I catch a rush boy whenever we touch I go crazy. I`m feelin you baby. I dream like this boy whenever we kiss I can`t take it. u know I can`t fake it. no I can`t take it. no I can`t take it. no no. Kardinal(RAP). My girl turn it around and cut it out. And come a little close so you feel what I`m bout here. no I can`t take it. no I can`t take it. no no. Kardinal(RAP). My girl turn it around bring it near. Let me show you a thing dat a done ya career. I`m fallin faster now. you know u got me where u want. too late I can`t slow down. no way we're ever gunna stop. (Hook). I catch a rush boy whenever we touch I go crazy. I`m feelin you baby. I dream like this boy whenever we kiss I can`t take it. u know I can`t fake it. (Hook). I catch a rush boy whenever we touch I go crazy. I`m feelin you baby. I dream like this boy whenever we kiss I can`t take it. u know I can`t fake it

 

Vertaling

Kardinal (RAP). De gal hen haasten om de il aanraking te voelen. Gal hen bal en gal hen een schreeuw. Ze denken dat het liefde is, maar lust. Dat is waarom een slechte meid naast een must is voor ik bust. Zij is de engel van mij, yo yo yo. Rihanna. Nooit gedacht dat ik iets zo sterk kon voelen. I wanna hold on to this moment before it`s gone. Ik wil je lichaam vasthouden, het roept me. En als ik in je ogen kijk, vind ik het leuk wat ik zie. Jongen, hou je niet in. Geef me gewoon alles wat je hebt. Ik vraag me af of ik kan houden. Ik weet dat je het heet zal houden. (Hook). Ik krijg een kick als we elkaar aanraken, ik word gek. Ik voel je baby. Ik droom als deze jongen als we kussen kan ik het niet aan. Je weet dat ik het niet kan faken. Kardinal (RAP). Yo yo yo. Nou, ik ben terug bij de jongens en ik weet dat. Kijk niet naar mijn gezicht mijn meisje je weet dat ik terug kom. De meeste van mijn meiden glijden er zo af als de donder. Klap. Als ik je van achteren zie, weet je dat ik dat allemaal nodig heb, yo yo yo. Rihanna. Ik weet je naam niet eens, maar dit voelt zo goed. Het is alsof ik je al mijn hele leven ken. Ik hoef niets te zeggen. We begrijpen het allebei. En mijn ogen zeggen het je. Vang me als je kunt. Ik val nu sneller. Je weet dat je me hebt waar je wilt. Te laat. Ik kan niet meer vertragen. We kunnen nooit meer stoppen. (Hook). Ik krijg een kick jongen, als we elkaar aanraken word ik gek. Ik voel je baby. Ik droom als deze jongen als we kussen kan ik het niet aan. je weet dat ik het niet kan faken. nee ik kan het niet aan. nee ik kan het niet aan. nee nee. Kardinal(RAP). Mijn meisje draai het om en snij het eruit. En kom een beetje dichtbij zodat je voelt wat ik hier doe. nee ik kan het niet aan. nee ik kan het niet aan. nee nee. Kardinal(RAP). Mijn meisje draai het om breng het dichtbij. Ik zal je iets laten zien dat je carrière heeft gedaan. Ik val nu sneller. Je weet dat je me hebt waar je wilt. Te laat. Ik kan niet vertragen. We kunnen nooit meer stoppen. (Hook). Ik krijg een kick jongen, als we elkaar aanraken word ik gek. Ik voel je baby. Ik droom als deze jongen als we kussen kan ik het niet aan. Je weet dat ik het niet kan faken. (Hook). Ik krijg een kick jongen, als we elkaar aanraken word ik gek. Ik voel je baby. Ik droom als deze jongen wanneer we kussen kan ik het niet aan. je weet dat ik het niet kan faken