Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rihanna Songtekst: sell me candy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rihanna - sell me candy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sell me candy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rihanna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rihanna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sell me candy .

Origineel

Sell me candy like the summer. When it's melting in my hand. I know you're around. Like the ice cream man. I can hear you calling whisper something in my ear. Sweet like sugar tell me what I wanna hear. I'm weak by your touch. And when it's meltin' on my lips. A rush through my body. Feel it in my fingertips. You selling me your fantasy that I wanna explore. Sound so good. Spoil me rotten to the core, you know. Talk to me, take care of my dreams. All I need is you beside me. It's destiny just let it be. Of the words you speak. Baby sell it to me. Sell me candy. Sell me love. Sell me heaven. Sell me doves. What's the charge. What's the cost. (come to daddy). You the boss. Be a professional. Boy you make a sale. I try to resist, but every time I fail. The one temptation that I gotta enjoy. You're running through my garden. Now you're knocking at my door. Forbidden little kiss. And you call it bittersweet. The shawty that you rocking with. Ain't nothin' like me. You selling me your fantasy that I wanna explore. Sound so good spoil me rotten to the core. You know. Talk to me, take care of my dreams. All I need is you beside me. It's destiny just let it be. Of the words you speak. Baby sell it to me. Sell me candy. Sell me love. Sell me heaven. Sell me doves. What's the charge. What's the cost. (come to daddy). You the boss. I want it babe. More than you know. So don't you leave. And don't you go. I want it all. Until time falls. These arms. Won't hold you wrong. I want your love. Give you my trust. I wanna live. For both of us. I wanna breath ya. Lay on your shoulder. I wanna warm ya. When nights get colder. I want love, love. Loooove. I want love, love, love. Talk to me, take care of my dreams. All I need is you beside me. It's destiny just let it be. Of the words you speak. Baby sell it to me. Sell me candy. Sell me love. Sell me heaven. Sell me doves. What's the charge. What's the cost. (come to daddy). You the boss

 

Vertaling

Verkoop me snoep zoals in de zomer. Als het smelt in mijn hand. Ik weet dat je in de buurt bent. Zoals de ijscoman. Ik kan je horen roepen fluister iets in mijn oor. Zoet als suiker, vertel me wat ik wil horen. Ik ben zwak door jouw aanraking. En als het smelt op mijn lippen. Een rush door mijn lichaam. Voel het in mijn vingertoppen. Je verkoopt me je fantasie die ik wil verkennen. Klinkt zo goed. Verwen me rot tot op het bot, weet je. Praat tegen me, zorg voor mijn dromen. Alles wat ik nodig heb is jou naast me. Het is het lot, laat het gewoon zijn. Van de woorden die je spreekt. Baby, verkoop het aan mij. Verkoop me snoep. Verkoop me liefde. Verkoop me de hemel. Verkoop me duiven. Wat is de prijs. Wat kost het. (kom naar papa). Jij bent de baas. Wees een professional. Jongen je doet een verkoop. Ik probeer te weerstaan, maar elke keer faal ik. De enige verleiding waar ik van moet genieten. Je rent door mijn tuin. Nu klop je op mijn deur. Verboden kusje. En jij noemt het bitterzoet. De shawty waar je mee schommelt. Is niets zoals ik. Je verkoopt me je fantasie die ik wil verkennen. Klinkt zo goed, verwent me rot tot op het bot. Je weet wel. Praat tegen me, zorg voor mijn dromen. Alles wat ik nodig heb is jou naast me. Het is het lot, laat het zo zijn. Van de woorden die je spreekt. Baby, verkoop het aan mij. Verkoop me snoep. Verkoop me liefde. Verkoop me de hemel. Verkoop me duiven. Wat is de prijs. Wat kost het. (kom naar papa). Jij bent de baas. Ik wil het, schatje. Meer dan je weet. Dus ga niet weg. En ga jij niet weg. Ik wil het allemaal. Tot de tijd valt. Deze armen. Zullen je niet verkeerd vasthouden. Ik wil je liefde. Jou mijn vertrouwen geven. Ik wil leven. Voor ons beiden. Ik wil je ademen. Op je schouder liggen. Ik wil je verwarmen. Wanneer de nachten kouder worden. Ik wil liefde, liefde. Loooove. Ik wil liefde, liefde, liefde. Praat tegen me, zorg voor mijn dromen. Alles wat ik nodig heb is jou naast me. Het is het lot laat het gewoon zijn. Van de woorden die je spreekt. Baby verkoop het aan mij. Verkoop me snoep. Verkoop me liefde. Verkoop me de hemel. Verkoop me duiven. Wat is de prijs. Wat kost het. (kom naar papa). Jij bent de baas.