Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rihanna Songtekst: stay (feat. mikky ekko)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rihanna - stay (feat. mikky ekko) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van stay (feat. mikky ekko)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rihanna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rihanna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals stay (feat. mikky ekko) .

Origineel

All along it was a fever. A cold sweat hot-headed believer. I threw my hands in the air I said show me something. He said, if you dare come a little closer. Round and around and around and around we go. Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know. Not really sure how to feel about it. Something in the way you move. Makes me feel like I can't live without you. It takes me all the way. I want you to stay. It's not much of a life you're living. It's not just something you take, it's given. Round and around and around and around we go. Ohhh now tell me now tell me now tell me now you know. Not really sure how to feel about it. Something in the way you move. Makes me feel like I can't live without you. It takes me all the way. I want you to stay. Ohhh the reason I hold on. Ohhh 'cause I need this hole gone. Funny you're the broken one. But I'm the only one who needed saving. 'Cause when you never see the lights. It's hard to know which one of us is caving. Not really sure how to feel about it. Something in the way you move. Makes me feel like I can't live without you. It takes me all the way. I want you to stay, stay. I want you to stay, ohhh

 

Vertaling

Al die tijd was het een koorts. Een koud zweet heet-hoofdige gelovige. Ik gooide mijn handen in de lucht ik zei laat me iets zien. Hij zei, als je durft kom dan wat dichterbij. Rond en rond en rond en rond gaan we. Ohhh vertel het me nu vertel het me nu vertel het me nu weet je het. Ik weet niet goed wat ik ervan moet denken. Iets in de manier waarop je beweegt. Geeft me het gevoel dat ik niet zonder je kan leven. Het neemt me helemaal mee. Ik wil dat je blijft. Het is niet echt een leven dat je leidt. Het is niet iets wat je neemt, het is gegeven. Rond en rond en rond en rond gaan we. Ohhh vertel het me nu vertel het me nu vertel het me nu weet je. Ik weet niet zeker wat ik ervan moet denken. Iets in de manier waarop je beweegt. Geeft me het gevoel dat ik niet zonder je kan leven. Het neemt me helemaal mee. Ik wil dat je blijft. Ohhh de reden dat ik volhoud. Ohhh 'omdat ik dit gat weg wil hebben. Grappig dat jij de gebrokene bent. Maar ik ben de enige die gered moest worden. Want als je nooit de lichten ziet. Het is moeilijk te weten wie van ons het opgeeft. Ik weet niet zeker hoe ik me erover moet voelen. Iets in de manier waarop je beweegt. Geeft me het gevoel dat ik niet zonder jou kan leven. Het neemt me helemaal mee. Ik wil dat je blijft, blijft. Ik wil dat je blijft, ohhh