Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rihanna Songtekst: suicide

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rihanna - suicide ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van suicide? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rihanna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rihanna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals suicide .

Origineel

Everywhere is still. Everything is restless in my heart. I hate the way this feels. Suddenly I'm scared to be apart. The days are dark when you're not around. The air is getting hard to breathe. I wish that you would just put me down. I wish that I could go to sleep. Loving you is suicide. I don't know should go or should I stay. I'm tryna to keep myself alive. Knowing there's a chance it's all too late. But I heard you say you loved me. That's the part I can't forget. And I wish that you'd come save me. Cause I'm standing over the edge. I should let you go. Tell myself the things I need to hear. But my brain is why you're wrong. That's why I'm loving you when you're not here. Feels like I drown in your every word. And every breath that's in between. Somehow you got me where it really hurts. It's killing every part of me. Loving you is suicide. I don't know should go or should I stay. I'm tryna to keep myself alive. Knowing there's a chance it's all too late. But I heard you say you loved me. That's the part I can't forget. And I wish that you'd come save me. Boy cause I'm standing over the edge. Loving you is suicide. And my world's about to break. And I... had as much as I can take. And love is a long way down. Loving you is suicide. And it's getting harder everyday. I'm tryna to keep myself alive. Knowing there's a chance it's all too late. And I'm way past every moment. But I'm still determined to fight. And I know it's taking all my strength. To keep emotions alive. Loving you is suicide

 

Vertaling

Overal is het stil. Alles is onrustig in mijn hart. Ik haat het hoe dit voelt. Plotseling ben ik bang om alleen te zijn. De dagen zijn donker als jij er niet bent. De lucht wordt moeilijk om in te ademen. Ik wou dat je me gewoon neerlegde. Ik wou dat ik kon gaan slapen. Van je houden is zelfmoord. Ik weet niet of ik moet gaan of moet blijven. Ik probeer mezelf in leven te houden. Wetende dat er een kans is dat het allemaal te laat is. Maar ik hoorde je zeggen dat je van me hield. Dat is het deel dat ik niet kan vergeten. En ik wou dat je me kwam redden. Want ik sta over de rand. Ik zou je moeten laten gaan. Mezelf de dingen vertellen die ik moet horen. Maar mijn brein is waarom je het mis hebt. Dat is waarom ik van je hou terwijl je er niet bent. Het voelt alsof ik verdrink in elk woord dat je zegt. En elke ademtocht die ertussen zit. Op een of andere manier heb je me geraakt waar het echt pijn doet. Het doodt elk deel van me. Van je houden is zelfmoord. Ik weet niet of ik moet gaan of moet blijven. Ik probeer mezelf in leven te houden. Wetende dat er een kans is dat het allemaal te laat is. Maar ik hoorde je zeggen dat je van me hield. Dat is het deel dat ik niet kan vergeten. En ik wou dat je me kwam redden. Jongen, want ik sta op het randje. Van je houden is zelfmoord. En mijn wereld staat op het punt te breken. En ik... had zoveel als ik kan hebben. En liefde is een lange weg naar beneden. Van jou houden is zelfmoord. En het wordt elke dag moeilijker. Ik probeer mezelf in leven te houden. Wetende dat er een kans is dat het te laat is. En ik ben ver voorbij elk moment. Maar ik ben nog steeds vastbesloten om te vechten. En ik weet dat het me al mijn kracht kost. Om emoties in leven te houden. Van jou houden is zelfmoord