Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rihanna Songtekst: you da one

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rihanna - you da one ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you da one? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rihanna! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rihanna en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you da one .

Origineel

You the one that I dream about all day. You the one that I think about always. You are the one so I make sure I behave!. My love is your love, your love is my love. Baby I love you. I need you here with me all the time-ime. Baby we meant to be. You got me smiling all the time-ime. Cause you know how to give me that. You know how to pull me back. When I go runnin', runnin'. Tryin' to get away from loving ya. You know how to love me hard. I won't lie, I'm falling hard. Yep, I'm falling for ya. But there's nothin' wrong with that. You the one that I dream about all day. You the one that I think about always. You are the one so I make sure I behave!. My love is your love, your love is my love. You the one that I dream about all day. You the one that I think about always. You are the one so I make sure I behave!. My love is your love, your love is mine. Baby come, take me now, hold me now. Make me come alive-ive. You got the sweetest touch. I'm so happy you came in my life, life. Cause you know how to give me that. You know how to pull me back. When I go runnin, runnin'. Tryin' to get away from loving ya. You know how to love me hard. I won't lie, I'm falling hard. Yep, I'm falling for ya. But there's nothin' wrong with that. You the one that I dream about all day. You the one that I think about always. You are the one so I make sure I behave!. My love is your love, your love is my love. You the one that I dream about all day. You the one that I think about always. You are the one so I make sure I behave!. My love is your love, your love is mine. Yes I'm kinda crazy. That's what happens, baby. When you put it down. You shouldn't've give it to me good like that. Shouldn't've hit it like that. Had me yellin' like that. Didn't know you would've had me coming back. You the one that I'm feeling. You the one that I'm loving. Ain't no other ni*** like you. No, there's just one, one, one, one. No baby, just one, one, one, one. I bet you wanna know. You the one that I dream about all day. You the one that I think about always. You are the one so I make sure I behave!. My love is your love, your love is my love. You the one that I dream about all day. You the one that I think about always. You are the one so I make sure I behave!. My love is your love, your love is mine

 

Vertaling

Jij bent degene waar ik de hele dag over droom. Jij bent degene waar ik altijd aan denk. Jij bent degene dus zorg ik dat ik me gedraag!. Mijn liefde is jouw liefde, jouw liefde is mijn liefde. Schatje, ik hou van je. Ik heb je de hele tijd bij me nodig. Baby we meant to be. Je laat me de hele tijd lachen. Omdat je weet hoe je me dat moet geven. Je weet hoe je me terug moet trekken. When I go runnin', runnin'. Proberend om weg te komen van je liefde. Je weet hoe je hard van me moet houden. Ik zal niet liegen, Ik val hard. Yep, ik val voor je. Maar daar is niets mis mee. Jij bent degene waar ik de hele dag over droom. Jij bent degene waar ik altijd aan denk. Jij bent degene dus zorg ik dat ik me gedraag!. Mijn liefde is jouw liefde, jouw liefde is mijn liefde. Jij bent degene waar ik de hele dag over droom. Jij bent degene waar ik altijd aan denk. Jij bent degene dus zorg ik dat ik me gedraag!. Mijn liefde is jouw liefde, jouw liefde is de mijne. Baby kom, neem me nu, hou me nu vast. Laat me tot leven komen. Je hebt de liefste aanraking. Ik ben zo blij dat je in mijn leven bent gekomen, leven. Want je weet hoe je me dat moet geven. Je weet hoe je me terug moet trekken. When I go runnin, runnin'. Proberen om weg te komen van het houden van je. Je weet hoe je hard van me moet houden. Ik zal niet liegen, Ik val hard. Yep, ik val voor je. Maar daar is niets mis mee. Jij bent degene waar ik de hele dag over droom. Jij bent degene waar ik altijd aan denk. Jij bent degene dus zorg ik dat ik me gedraag!. Mijn liefde is jouw liefde, jouw liefde is mijn liefde. Jij bent degene waar ik de hele dag over droom. Jij bent degene waar ik altijd aan denk. Jij bent degene dus zorg ik dat ik me gedraag!. Mijn liefde is jouw liefde, jouw liefde is de mijne. Ja, ik ben een beetje gek. Dat is wat er gebeurt, schatje. Als je het neerlegt. Je had het me niet zo moeten geven. Je had niet zo moeten slaan. Me zo laten schreeuwen. Ik wist niet dat je me terug zou laten komen. Jij bent degene die ik voel. Jij bent degene waar ik van hou. Er is geen ander meisje zoals jij. Nee, er is er maar één, één, één, één. Nee schatje, slechts één, één, één, één. Ik wed dat je het wilt weten. Jij bent degene waar ik de hele dag over droom. Jij bent degene waar ik altijd aan denk. Jij bent degene dus zorg ik dat ik me gedraag!. Mijn liefde is jouw liefde, jouw liefde is mijn liefde. Jij bent degene waar ik de hele dag over droom. Jij bent degene waar ik altijd aan denk. Jij bent degene dus zorg ik dat ik me gedraag!. Mijn liefde is jouw liefde, jouw liefde is de mijne