Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rise against Songtekst: prayer of the refugee

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rise against - prayer of the refugee ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van prayer of the refugee? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rise against! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rise against en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals prayer of the refugee .

Origineel

"Prayer Of The Refugee". Warm yourself by the fire, son,. And the morning will come soon.. I'll tell you stories of a better time,. In a place that we once knew.. Before we packed our bags. And left all this behind us in the dust,. We had a place that we could call home,. And a life no one could touch.. Don't hold me up now,. I can stand my own ground,. I don't need your help now,. You wont let me down, down, down!. Don't hold me up now,. I can stand my own ground,. I don't need your help now,. You wont let me down, down, down!. Down!. We are the angry and the desperate,. The hungry, and the cold,. We are the ones that kept quiet,. And always did what we were told.. But we've been sweating while you slept so calm,. In the safety of your home.. We've been pulling out the nails that hold up. Everything you've known.. Don't hold me up now,. I can stand my own ground,. I don't need your help now,. You wont let me down, down, down!. Don't hold me up now,. I can stand my own ground,. I don't need your help now,. You wont let me down, down, down!. So open your eyes child,. Let's be on our way.. Broken windows and ashes. Are guiding the way.. Keep quiet no longer,. We'll sing through the day,. Of the lives that we've lost,. And the lives we've reclaimed.. Don't hold me up now,. I can stand my own ground,. I don't need your help now,. You wont let me down, down, down!. Don't hold me up now,. I can stand my own ground,. I don't need your help now,. You wont let me down, down, down!. Don't hold me up.... (I don't need your help, I'll stand my ground). Don't hold me up.... (I don't need your help). No! No! No!. Don't hold me up!. (I don't need your help, I'll stand my ground). Don't hold me up!. (I don't need your help, I'll stand my ground). Don't let me down, down, down, down, down!

 

Vertaling

"Gebed van de vluchteling". Warm jezelf bij het vuur, zoon. En de ochtend zal snel komen... Ik zal je verhalen vertellen over een betere tijd. Op een plek die we ooit kenden... Voordat we onze koffers pakten. En dit alles achter ons lieten in het stof... We hadden een plek die we thuis konden noemen... En een leven waar niemand aan kon komen... Hou me nu niet tegen. Ik kan op mijn eigen benen staan. Ik heb je hulp nu niet meer nodig. Je laat me niet vallen, vallen, vallen! Hou me nu niet meer tegen. Ik kan op mijn eigen benen staan. Ik heb je hulp nu niet meer nodig. Je laat me niet zakken, zakken, zakken!. Neer! Wij zijn de boze en de wanhopige... De hongerigen en de koukleumen. Wij zijn degenen die hun mond hielden... En altijd deden wat ons gezegd werd... Maar wij hebben gezweet terwijl jullie zo rustig sliepen... In de veiligheid van je huis... We hebben de nagels eruit getrokken die alles... Alles wat je wist... Hou me nu niet tegen. Ik kan op mijn eigen benen staan. Ik heb je hulp nu niet meer nodig. Je laat me niet zakken, zakken, zakken!. Hou me nu niet meer tegen. Ik kan op mijn eigen benen staan. Ik heb je hulp nu niet meer nodig. Je laat me niet zakken, zakken, zakken!. Dus open je ogen, kind. Laten we op weg gaan. Gebroken ramen en as. Wijs ons de weg... Zwijg niet langer. We zullen de hele dag zingen... Van de levens die we verloren hebben... En de levens die we hebben herwonnen... Hou me nu niet tegen. Ik kan mijn eigen positie innemen. Ik heb je hulp nu niet meer nodig. Je laat me niet vallen, vallen, vallen! Hou me nu niet meer tegen. Ik kan op mijn eigen benen staan. Ik heb je hulp nu niet meer nodig. Je laat me niet zakken, zakken, zakken!. Hou me niet op .... (Ik heb je hulp niet nodig, ik sta mijn mannetje). Hou me niet tegen.... (Ik heb je hulp niet nodig). Nee! Nee! Nee! Hou me niet tegen!. (Ik heb je hulp niet nodig, ik sta mijn mannetje). Hou me niet tegen!. (Ik heb je hulp niet nodig, ik sta mijn mannetje). Laat me niet zakken, zakken, zakken, zakken, zakken!