Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rita lee Songtekst: calma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rita lee - calma ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van calma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rita lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rita lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals calma .

Origineel

Calma, calma. Sinto, mas tudo que eu quero. É só fugir de você. Calma, calma baby. A vida é tão longa. Calma, calma baby. É que eu,. Eu quero esse lindo sol. E eu não vou mais. Viver ao lado de ninguém. Bye, bye. Aqui eu me despeço. Bye, bye. Não vá se aborrecer, não. Bye, bye. Aqui eu me despeço

 

Vertaling

Rustig, rustig. Het spijt me, maar alles wat ik wil. Is gewoon om bij jou weg te zijn. Rustig, rustig baby. Het leven is zo lang. Rustig, rustig baby. Het is gewoon dat ik... Ik wil die mooie zon. En ik ga niet Wonen naast niemand. Dag, dag. Hier neem ik afscheid. Dag, dag. Ga je niet vervelen, nee. Dag, dag. Hier zeg ik vaarwel