Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rita lee Songtekst: cobra

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rita lee - cobra ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van cobra? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rita lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rita lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals cobra .

Origineel

Sou cheia de razão quando minto. Não creia ser eu quem pensas que sou. Acredito na alegria que não sinto. Odeio o amor que alguém te causou. Estou por trás do teu grande medo. Quando a vida não tem explicação. Te seduzo à tentação de um desejo. Para gozar na tua insatisfação. Mas se quiseres tuas contas acertar. Pra ficar livre de minha maldade. Cobra de mim o que me tens a pagar. E eu te darei o fim da eternidade. Mas se meu poderoso veneno. For antídoto pra felicidade. Com os deuses eu te condeno. A morrer preso à tua falsa liberdade. Não me cobre ser existente. Cobra de mim que sou serpente

 

Vertaling

Ik heb helemaal gelijk als ik lieg. Geloof niet dat ik ben wie je denkt dat ik ben. Geloof de vreugde die ik niet voel. Ik haat de liefde die iemand jou heeft aangedaan. Ik ben achter je grote angst. Als het leven geen verklaring heeft. Ik verleid je tot de verleiding van een verlangen. Om je te koesteren in je ontevredenheid. Maar als je je rekening wilt vereffenen. Om vrij te zijn van mijn kwaad. Breng me in rekening wat je moet betalen. En ik zal je het einde van de eeuwigheid geven. Maar als mijn krachtige gif Is het tegengif voor geluk. Bij de goden veroordeel ik je Om te sterven, gevangen in je valse vrijheid. Vraag me niet om te bestaan. Klaag me aan dat ik een slang ben