Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rita lee Songtekst: favorita

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rita lee - favorita ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van favorita? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rita lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rita lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals favorita .

Origineel

Você me cabe como luva. Me sinto dentro do túnel do amor. Mordo seu pescoço. Mergulho no seu corpo. Perfumado de jasmim. Você é o meu jardim. A gente vira bicho. Quer mais e mais até não dar mais. Desmaio nos seus braços. Me aqueço em seu mormaço. Perfumado de suor. Conheço essa história de cor. Minha favorita do harém. Só quero você, mais ninguém. Antes, durante, depois. Estou perdidamente apaixonado. Por nós dois

 

Vertaling

Je past me als een handschoen. Ik voel me in de tunnel der liefde. Ik bijt in je nek. Ik stort me in je lichaam. Geparfumeerd met jasmijn. Jij bent mijn tuin. We worden dieren. We willen meer en meer tot we het niet meer aankunnen. Ik val flauw in je armen. Ik warm mezelf in jouw vochtigheid. Geurend naar zweet. Ik ken dit verhaal uit mijn hoofd. Mijn favoriet van de harem. Ik wil alleen jou, niemand anders. Voor, tijdens, na. Ik ben stapelverliefd Met ons beiden