Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rita lee Songtekst: vítima

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rita lee - vítima ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van vítima? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rita lee! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rita lee en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals vítima .

Origineel

Com a sutileza de um furacão. Você vai tomando conta do meu coração, baby. Com o sangue frio de um torturador. Eu planejo passo a passo atacar seu amor, baby. Com o jeito estranho de um cara normal. Chego perto do seu corpo acariciando um punhal, baby. Com a boca seca num deserto sem fim. Nem me toco que você é só miragem pra mim, baby. Falado:. Sou temperamental. As vezes, passo mal. No meio da festa. Detesto multidão. Conheço tanta gente sem atração. Do meu esconderijo no milésimo andar. Espio noite e dia sua vida secreta. O frio de São Paulo me faz transpirar. Sou vítima. Vítima. Vítima da sua janela indiscreta. . Enviado por Benedito César

 

Vertaling

Met de subtiliteit van een orkaan. Je neemt mijn hart over, baby Met het koude bloed van een folteraar Ik plan stap voor stap om je liefde aan te vallen, schatje Met de vreemde manier van een normale man Ik kom dicht bij je lichaam strelend over een dolk, baby Met een droge mond in een eindeloze woestijn Ik weet niet eens dat je slechts een luchtspiegeling voor me bent, schatje. Gesproken:. Ik heb een humeur. Soms word ik ziek. In het midden van een feestje. Ik haat menigtes. Ik ontmoet zo veel onaantrekkelijke mensen. Vanuit mijn schuilplaats op de duizendste verdieping Ik bespioneer dag en nacht hun geheime leven. De kou van São Paulo doet me zweten. Ik ben een slachtoffer. Slachtoffer. Slachtoffer van je indiscrete raam. Verzonden door Benedito César