Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rita ora Songtekst: anywhere (willy william remix)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rita ora - anywhere (willy william remix) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van anywhere (willy william remix)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rita ora! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rita ora en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals anywhere (willy william remix) .

Origineel

[Verse 1] Time flies by when the night is young Daylight shines on an undisclosed location, location Bloodshot eyes looking for the sun Paradise delivered and we call it a vacation, vacation [Pre-Chorus] You're painting me a dream that I Wanna belong, yeah, wanna belong, yeah [Chorus] Over the hills and far away A million miles from L.A Just anywhere away with you (Just anywhere away with you) I know we've got to get away Someplace where no one knows our name We'll find the start to something new (We'll find the start) Just take me anywhere, take me anywhere Anywhere away with you Just take me anywhere, take me anywhere Anywhere away with you Oh Oh [Verse 2] Truth comes out when we're blacking out Looking for connection in a crowd of empty faces, empty faces Your secrets are the only thing I'm craving now The good, and the bad, let me in 'Cause I can take it, I can take it [Pre-Chorus] You're painting me a dream that I Wanna belong, yeah, wanna belong, yeah (take me anywhere) [Chorus] Over the hills and far away A million miles from L.A Just anywhere away with you (oh, anywhere, anywhere, anywhere) I know we've got to get away Someplace where no one knows our name We'll find the start to something new (Oh, we'll find the start to something new) Just take me anywhere, take me anywhere (anywhere) Anywhere away with you (oh, anywhere, anywhere, anywhere) Just take me anywhere, take me anywhere (oh, take me anywhere) Anywhere away with you (anywhere, anywhere) Oh Oh [Outro] Anywhere away

 

Vertaling

[Verse 1] De tijd vliegt voorbij als de nacht jong is Daglicht schijnt op een onbekende locatie, locatie Bloeddoorlopen ogen op zoek naar de zon Paradise delivered and we call it a vacation, vacation [Pre-Chorus] You're painting me a dream that I Wanna belong, yeah, wanna belong, yeah [Chorus] Over the hills and far away A million miles from L.A Just anywhere away with you (Just anywhere away with you) I know we've got to get away Someplace where no one knows our name We'll find the start to something new (We'll find the start) Just take me anywhere, take me anywhere Anywhere away with you Just take me anywhere, take me anywhere Anywhere away with you Oh Oh [Verse 2] Truth comes out when we're blacking out Op zoek naar verbinding in een menigte van lege gezichten, lege gezichten Your secrets are the only thing I'm craving now The good, and the bad, let me in 'Cause I can take it, I can take it [Pre-Chorus] You're painting me a dream that I Wanna belong, yeah, wanna belong, yeah (take me anywhere) [Chorus] Over the hills and far away A million miles from L.A Just anywhere away with you (oh, anywhere, anywhere, anywhere) I know we've got to get away Someplace where no one knows our name We'll find the start to something new (Oh, we zullen het begin van iets nieuws vinden) Just take me anywhere, take me anywhere (overal) Anywhere away with you (oh, overal, overal, overal) Just take me anywhere, take me anywhere (oh, neem me overal mee naartoe) Anywhere away with you (overal, overal) Oh Oh [Outro] Anywhere away