Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rita ora Songtekst: body on me

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rita ora - body on me ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van body on me? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rita ora! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rita ora en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals body on me .

Origineel

[Intro: (Chris Brown)] Hey, ta, ta, ta, ta Hey, ta, ta, ta, ta (oh) Hey, ta, ta, ta, ta Hey, ta, ta, ta, ta, hey [Verse 1: Rita Ora] Baby, let's cut down the lights I just really wanna let this fire burn bright I'm just telling you to have an open mind Just imagine us (ooh) [Pre-Chorus: Rita Ora] You're taking me there, you're taking me there Our lips are barely touching So do it again, so do it again We could be on to something [Chorus: Rita Ora] Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me Heyo, heyo, if you want it, then you got it, hold me No more, no more wasting time, we can, we can go all night Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me Ayayayayayayayayaya Body on me Ayayayayayayayayaya Body on me [Verse 2: Chris Brown] Put you up against the wall And I'ma go to work 'til you get off Baby, soon as you're done, we'll go some more, oh, oh Girl, just imagine us [Pre-Chorus: Rita Ora & Chris Brown] You're taking me there, you're taking me there Our lips are barely touching (oh, oh, oh) So do it again, so do it again We could be on to something (oh, oh) [Chorus: Rita Ora] Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me Heyo, heyo, if you want it, then you got it, hold me No more, no more wasting time, we can, we can go all night (oh, oh, woah, all night) Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me (your body) Ayayayayayayayayaya Body on me (oh, oh, oh) Ayayayayayayayayaya (ayayayaya) Your body on me Ayayayayayayayayaya (yeah, oh, oh) Your body on me Ayayayayayayayayaya [Bridge: Chris Brown & Rita Ora] I'm not asking for too much, put your fingertips on me Don't wait 'til the sun's up, we can keep this thing between us Only nobody has to know what's going down right now, baby (hey) [Chorus: Rita Ora & Chris Brown] Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me Heyo, heyo, if you want it, then you got it, hold me (yeah) No more, no more wasting time, we can, we can go all night (we can go all night) Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me (hey, oh, oh) Ayayayayayayayayaya (hey, yeah, oh, yeah) Your body on me Ayayayayayayayayaya (on me, oh, oh. oh, oh) Your body on me Ayayayayayayayayaya (ooh, yeah, oh, yeah) Ayayayayayayayayaya Your body on me

 

Vertaling

[Intro: (Chris Brown)] Hey, ta, ta, ta, ta Hey, ta, ta, ta, ta (oh) Hey, ta, ta, ta, ta Hey, ta, ta, ta, ta, hey [Verse 1: Rita Ora] Baby, let's cut down the lights I just really wanna let this fire burn bright I'm just telling you to have an open mind Just imagine us (ooh) [Pre-Chorus: Rita Ora] You're taking me there, you're taking me there Our lips are barely touching So do it again, so do it again We could be on to something [Refrein: Rita Ora] Heyo, heyo, Ik wil gewoon je lichaam op me voelen Heyo, heyo, als je het wilt, dan heb je het, hou me vast No more, no more wasting time, we can, we can go all night Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me Ayayayayayayayayaya Body on me Ayayayayayayayayaya Body on me [Verse 2: Chris Brown] Put you up against the wall And I'ma go to work 'till you get off Baby, soon as you're done, we'll go some more, oh, oh Girl, just imagine us [Pre-Chorus: Rita Ora & Chris Brown] You're taking me there, you're taking me there Our lips are barely touching (oh, oh, oh) So do it again, so do it again We could be on to something (oh, oh) [Chorus: Rita Ora] Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me Heyo, heyo, als je het wilt, dan heb je het, hou me vast No more, no more wasting time, we can, we can go all night (oh, oh, woah, all night) Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me (jouw lichaam) Ayayayayayayayayaya Body on me (oh, oh, oh) Ayayayayayayaya (ayayayaya) Jouw lichaam op mij Ayayayayayayayaya (yeah, oh, oh) Jouw lichaam op mij Ayayayayayayayayaya [Bridge: Chris Brown & Rita Ora] Ik vraag niet om te veel, leg je vingertoppen op mij Wacht niet tot de zon op is, we kunnen dit ding tussen ons houden Only nobody has to know what's going down right now, baby (hey) [Refrein: Rita Ora & Chris Brown] Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me Heyo, heyo, als je het wilt, dan heb je het, hou me vast (yeah) No more, no more wasting time, we can, we can go all night (we can go all night) Heyo, heyo, I just wanna feel your body on me (hey, oh, oh) Ayayayayayayayayaya (hey, yeah, oh, yeah) Uw lichaam op mij Ayayayayayayayaya (op mij, oh, oh. oh, oh) Jouw lichaam op mij Ayayayayayayayaya (ooh, yeah, oh, yeah) Ayayayayayayayayaya Your body on me