Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ritz Songtekst: tudo bem pra mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ritz - tudo bem pra mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van tudo bem pra mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ritz! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van ritz en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals tudo bem pra mim .

Origineel

Papaparara...papaparara. Papaparara...papaparararura. Uowoooo.... Não nego pra ninguém foi difícil te esquecer. Mas na verdade eu precisava aprender. Ainda bem, que percebi quando acabou. E foi aí que minha vida recomeçou. Agora posso dar vazão. Acreditar no coração. Já sei, você não é a solução. REFRÃO. Tá tudo bem pra mim. Estou bem melhor assim (bem melhor). Já foi, não quero mais você aqui

 

Vertaling

Papaparara...papaparara. Papaparara... papaparara. Uowoooo.... Ik zal niet ontkennen dat het moeilijk was voor iemand om je te vergeten. Maar de waarheid is, dat ik het moest leren. Ik ben blij dat ik besefte toen het voorbij was. En toen begon mijn leven opnieuw. Nu kan ik stroom geven. Geloof in mijn hart. Ik weet het, jij bent niet het antwoord. CHORUS. Het is goed voor mij. Ik ben veel beter af (veel beter af). Weg, ik wil je hier niet meer.