Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: rob mcconnell Songtekst: thou swell

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: rob mcconnell - thou swell ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van thou swell? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van rob mcconnell! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter r van rob mcconnell en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals thou swell .

Origineel

Thou swell, thou witty Thou sweet, thou grand Wouldst kiss me pretty Wouldst hold my hand Both thine eyes are cute too What they do to me? Hear me holler I choose A sweet lollapaloosa in thee I'd feel so rich In a hut for two Two rooms and kitchen I'm sure would do Give me just a plot of Not a lot of land And thou swell, thou witty Thou grand Thou swell, thou witty Thou sweet, thou grand Wouldst kiss me pretty Wouldst hold my hand Both thine eyes are cute too What they do to me? Hear me holler I choose A sweet lollapaloosa in thee I'd feel so rich In a hut for two Two rooms and kitchen I'm sure would do Give me just a plot of Not a lot of land And thou swell, thou witty Thou grand

 

Vertaling

Gij zwellen, gij geestig Gij zoet, gij groots Zou mij mooi kussen Zou mijn hand vasthouden Uw beide ogen zijn ook schattig Wat doen ze met mij? Hoor mij roepen ik kies A sweet lollapaloosa in thee Ik zou me zo rijk voelen In een hut voor twee Twee kamers en een keuken Ik ben er zeker van dat het zou volstaan Geef me maar een stuk Niet veel land En gij deining, gij geestig Gij groots Gij zwelgen, gij geestig Gij zoet, gij groots Zou mij mooi kussen Zou mijn hand vasthouden Uw beide ogen zijn ook schattig Wat doen ze met mij? Hoor mij roepen ik kies A sweet lollapaloosa in thee Ik zou me zo rijk voelen In een hut voor twee Twee kamers en een keuken Ik ben er zeker van dat het zou volstaan Geef me maar een stuk Niet veel land En gij deining, gij geestig Gij groots